Obično bude oko 50 ili malo manje pred spavanje i kačenje na punjač. I da me 80 posto sačeka pred spavanje, išao bi na punjač. Nikad ne znaš šta novi dan donosi.

Tapatalk
Drugi, stariji telefon, punim jednom nedeljno i meni jeste cesto punjenje to sto svaki treci dan moram da se bakcem sada sa tim. Izem ti napredak smart tehnike...Day Walker napisao:ako je to cesto punjenje.....![]()
Ja svakodnevno punim telefon
Ja sam ovu recenicu procitao :Xepoj87 napisao:Ja se razmisljam da mozda kupim Sony Xperia Z3... Videcu jos da li mi se bacaju pare na telefon, kada mi ovaj super radi... Hteo sam Iphone 6 plus, ali mi je preskup sa 64gb, a onaj od 16 bih napunio prvog dana...
Tapatok za Vindovz
Pravo je cudo kako jos nisam polomio ekran na novom telefonu i sve sam sigurniji da ce taj dan uskoro doci,i naviknut na moderne tehnologije razmisljam se koji sledeci telefon da uzmem.
Splaslo odusevljenje Alfom?Day Walker napisao:Znaci imam amin da uzmem 6?
DukeNS napisao: Splaslo odusevljenje Alfom?
Sve je preveliko sad. Može da se nosi u prednjem džepu, ali ne u tesnim pantalona ma.stefanan napisao:Nema sanse da se note nosi ko "obican" telefon napred u dzepu. S5 moze,nisu mu dimenzije preterane
Amin to that!methane.master napisao:DukeNS napisao: Splaslo odusevljenje Alfom?
Treba biti posebnog kova da bi bio Alfista.
Fantastican telefon, ali... previse mi je isti kao S3 :/DukeNS napisao:Splaslo odusevljenje Alfom?Day Walker napisao:Znaci imam amin da uzmem 6?