Mazda CX-5
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
Re: Mazda CX-5
Brutalčan auto,malopre sam video jednu ispred zgrade.Slika i uzivo nemaju blage veze jedno sa drugim.

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Video sam crvenu i plavu uživo, ali me jako kopka kakva je crna. Bela mi je ono... trendi i totalno sterilna, osim kada je sedefasta, mada lepo otvara linije atraktivno dizajnirane karoserije.
Ja sam video crni uzivo i izgleda veoma lepo i ozbiljno...mnogo ozbiljnije od kaskaja.
Ja sam video crvenu za sada u Bg-u i bas joj lepo stoji.CX5 je po meni trenutno najlepsi SUV u svojoj klasi.
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Danas sam u servisu video srebrnu CX-5. Tamnija je dosta od klasične silver i po mom utisku jako lepo leži ovakvom automobilu. U ovom momentu sam bliži Attraction paketu koji za 1.800€ više u odnosu na Challenge daje bi-ksenonkse farove sa peračima i praćenjem krivine, fabričke parking senzore sinhronizovane sa centralnim LCD-om, grejana prednja sedišta i tri, možda ne neophodna, ali interesantna sistema - prvi za praćenje kolovozne trake, drugi za upravljanje dugim svetlima i treći za kontrolu mrtvog ugla sa zadnje strane vozila. Čak ni razlika u registraciji od 300€ u korist dizela 2.2 ne zvuči toliko velika, ako se napravi kalkulacija troškova za jedno i drugo gorivo na određenoj kilometraži. Ono što se u ovom momentu ne zna jeste kako će Skyactive motori podnositi naše gorivo, pogotovo dizel Euro6 motor. Danas sam malo poslušao Bose ozvučenje i upoznao instrument tablu. Jako lepo je odrađeno osvetljenje sa iluminacijom u naranžastoj boji i cajgerima u beloj. Ne znam kako i kada, ali moram imati ovaj auto.

Kad sam ja ovo pisao, bilo je da neces iz principa, a sad otisao princip kao rukom odnesen.Sloba napisao:Čak ni razlika u registraciji od 300€ u korist dizela 2.2 ne zvuči toliko velika, ako se napravi kalkulacija troškova za jedno i drugo gorivo na određenoj kilometraži.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Vodim se izrekom da samo budala ne menja mišljenje.
Velika je stvar i trebam je uraditi najbolje što mogu. Jedan pogaženi princip je ništa naspram toga. U suštini, ja sam oduvek bio za dizel u SUV-u, ali mi je kategorizacija pri registraciji neshvatljivo glupa. Možda se i to promeni u narednim godinama, kada budemo usklađivali propise sa onim u EU. Tada će kola koja su mali zagađivači biti u prednosti, a ovaj dizel je jedan od najčistijih trenutno.

Velika je stvar i trebam je uraditi najbolje što mogu. Jedan pogaženi princip je ništa naspram toga. U suštini, ja sam oduvek bio za dizel u SUV-u, ali mi je kategorizacija pri registraciji neshvatljivo glupa. Možda se i to promeni u narednim godinama, kada budemo usklađivali propise sa onim u EU. Tada će kola koja su mali zagađivači biti u prednosti, a ovaj dizel je jedan od najčistijih trenutno.
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Uf,mnogo mi se svidja CX-5 !
Crna boja mu bas dobro stoji. Moj favorit je 2.2 CD150 AWD Attraction za 29.190e i mislim da vredi 2.000e doplate u odnosu na benzinac u istom paketu opreme. http://www.mazda-rs.com/Portals/2/Prope ... r_SERB.PDF Definitivno najbolji SUV u svom segmentu za pomenuti iznos ! 

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
CX-5 ima jedan glup propust, ali koji meni jako smeta. U boljim paketima ima onaj "idrive" točkić:

To ne bi bio problem, da zbog njega nisu morali da izbace jedan držač za čaše. Meni su ponekad i 2 malo, i šta sad da radim sa samo jednim? Da se odreknem Grinet kafe za poneti kad krenem negde na put? Možda zvuči oštro da zbog takve sitnice izbacim kola iz konkurencije, ali bi meni ovo baš smetalo i svaki put bi psovao kola, da ne pominjem što bi me žena zajebavala.

To ne bi bio problem, da zbog njega nisu morali da izbace jedan držač za čaše. Meni su ponekad i 2 malo, i šta sad da radim sa samo jednim? Da se odreknem Grinet kafe za poneti kad krenem negde na put? Možda zvuči oštro da zbog takve sitnice izbacim kola iz konkurencije, ali bi meni ovo baš smetalo i svaki put bi psovao kola, da ne pominjem što bi me žena zajebavala.

A sta da kaze Texonja koji trenutno nema ni jedan drzac za case u autu? 

Izbaci tockicgrujicd napisao:Možda zvuči oštro da zbog takve sitnice izbacim kola iz konkurencije, ali bi meni ovo baš smetalo i svaki put bi psovao kola, da ne pominjem što bi me žena zajebavala.

Smatram da je drzac za casu neophodan jedino vozacu. Putnicima su ruke slobodne tako da mogu sami da je drze