Hot hatch
Re: Hot hatch
Pa da, videčem kako če se poneti seat....verovatno će uskoro na doboš koliko znam moga brata 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Pa napisao sam, TDI 135kw FR
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Prava stvar. 

- Ivan
Pad koncentracije, 2.0tdi je odlican, mislim da ce biti prezadovoljan sa njim.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
I ja mislim, ali znam ja njega, nači če on nešto da ga menja dogodine....zadnji put sam ustanovio, da još NIKAD nije kupio letnje gume za avto, uvek ga pre proda 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nije još crko, mislim da je to najviše šta mogu da očekujem od njega...
. Inače ide solidno, troši relativno malo, razmišljam samo o čipovanju na proleče ako je budem još imao.

Ako kupujes RS, ne kupujes valjda da vozis kao 1.2 atmo...
Kupujes da stiskas gas, da uzivas.
Tu je razlika izmedju dizela i benzinca sigurno preko 5l.
Sto bi na moju kilometrazu od 30.000km godisnje, bilo oko 1500l, sto je oko 2000e godisnje razlike na gorivu.
Naravno, za iole normalnog coveka, koji vozi oko 15.000km godisnje, to je 1000e godisnje.
To je za mene ok razlika, jer dizel RS i nije zapravo hothatch, barem ne sa ubrzanjem od 8.2s.
Po meni, danasnji HH mora imati minimum oko 7s ubrzanje do stotke, bio benzinac ili dizel.
I sto kaze Markoni, ogromna je razlika izmedju dizela i benzinca, tako da se to uopste ne bi ni trebalo porediti.
To je kao da poredis koliko trosi 1.4 TSI od 140ks i 1.6 TDI od 105ks.
Kupujes da stiskas gas, da uzivas.
Tu je razlika izmedju dizela i benzinca sigurno preko 5l.
Sto bi na moju kilometrazu od 30.000km godisnje, bilo oko 1500l, sto je oko 2000e godisnje razlike na gorivu.
Naravno, za iole normalnog coveka, koji vozi oko 15.000km godisnje, to je 1000e godisnje.
To je za mene ok razlika, jer dizel RS i nije zapravo hothatch, barem ne sa ubrzanjem od 8.2s.
Po meni, danasnji HH mora imati minimum oko 7s ubrzanje do stotke, bio benzinac ili dizel.
I sto kaze Markoni, ogromna je razlika izmedju dizela i benzinca, tako da se to uopste ne bi ni trebalo porediti.
To je kao da poredis koliko trosi 1.4 TSI od 140ks i 1.6 TDI od 105ks.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ide opusteno RS TDI sa 185 na 220KS, kome je vec bitno da se nekako ugura u HH sektu.
Sent from my HTC One V

Sent from my HTC One V
Uh, za dlaku...Xepoj87 napisao: Po meni, danasnji HH mora imati minimum oko 7s ubrzanje do stotke, bio benzinac ili dizel.
.

Sta znam, ne bih se slozio sa tako ostim kriterijumima. Svift sport ce mi ucek biti wannabe, dok ce neki dizel hatch makar bio brzi i sekund do stotke biti manje pozeljan. Rekao bih da su se time manje vise vodili i idejni tvorci hh automobila. Al ne smem dalje da ti oponiram, pomerices granicu na 6,5s pa sta cu onda

- Ivan
Alu patosnicedragan napisao:Al ne smem dalje da ti oponiram, pomerices granicu na 6,5s pa sta cu onda

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Cek malo, kako to svrstavate Octaviu RS u HH?
Jeste da je cjenovno pristupacna i mozda i best-buy, ali, hatch nije vala. 

Eno spremne i led sijalice, odoh sub six. Al lako je tebi kad si pazario das auto a ne neki tamo plasticni prekrupacMilos napisao:Alu patosnicedragan napisao:Al ne smem dalje da ti oponiram, pomerices granicu na 6,5s pa sta cu onda

Ivane, necemo da se vredjamo