Hot hatch
Re: Hot hatch
Dragane,ja cenim da si ti zreo za 265 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Prevedi sta znaci hatchback i bice ti jasnostefank napisao:Cek malo, kako to svrstavate Octaviu RS u HH?Jeste da je cjenovno pristupacna i mozda i best-buy, ali, hatch nije vala.

Svaki auto koji ima "peta" vrata (a nije karavan

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Hot je. Hatch je. Hot hatch nije 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
tautologija 
Milose nisam ti ja za to... Sad da uzimam uzeo bih jedan rs201 akrapovic... Budala...
Mada bi pravi vikend auto, hh, bio jedan 197 sto se trenutno sklapa u podgorici. Ako bi bio dosledan reno nomenklaturi zvao bi se clio 3 ph1 rs320

Milose nisam ti ja za to... Sad da uzimam uzeo bih jedan rs201 akrapovic... Budala...
Mada bi pravi vikend auto, hh, bio jedan 197 sto se trenutno sklapa u podgorici. Ako bi bio dosledan reno nomenklaturi zvao bi se clio 3 ph1 rs320

- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Ne pratim Resoe bas, je l' se taj Clio zvanicno zove bas 197? 

Sta je 320 ?
250/265 motor i malo bibera ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Dragane, kao sto sam i rekao, danasnji, u smislu da se sada proizvodi, da je skoro izasao, sadasnja generacija 
U prevodu, mora da se napreduje
I rekoh oko 7s, ne nuzno ispod

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ne, to je engleski izraz koji se zbog interneta i dominantnog engleskog proširio na zajednicu. Zvaničan naziv je Renault Clio Sport. Taj auto ima 200ks po evropskoj normi, ne 197.stefank napisao:Ne pratim Resoe bas, je l' se taj Clio zvanicno zove bas 197?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Otprilike. Zlo i naopako u najavi.Milos napisao:Sta je 320 ?

Mada ja bih uradio još luđu stvar. Spakovao to u školjku Asmatičara.

Širim haos!
ima da ide... skoro ko ovi dizeli
methane, pa jesi cuo sta kaze covek, posle klija rade kangua 197 jer sad imaju jedan motor viska

methane, pa jesi cuo sta kaze covek, posle klija rade kangua 197 jer sad imaju jedan motor viska

salim se bre maloXepoj87 napisao:Dragane, kao sto sam i rekao, danasnji, u smislu da se sada proizvodi, da je skoro izasao, sadasnja generacija

- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Hahhahah zajebavas da ce to da utrpaju u Kangooa? 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nisam pratio temu zadnjih par dana.dragan napisao:ima da ide... skoro ko ovi dizeli![]()
methane, pa jesi cuo sta kaze covek, posle klija rade kangua 197 jer sad imaju jedan motor viska![]()

Od te ekipe me ništa ne bi iznenadilo.stefank napisao:Hahhahah zajebavas da ce to da utrpaju u Kangooa?

Širim haos!