Dobro veče
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Dobro veče
Brzine idu u H-a !!!

Videh upravo sada u onoj temi na sta si mislio 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Dok sam ja prevrteo ceo dan nepročitanih postova... 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Imao si pametnih stvari da pročitaš. 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Ne brže od života!
Nisam hteo veceras da vracam sto i stolice od slave i onda smo napravili kompromis i sad vracam sto i stolice 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
Malo da odmorim oči. Jutros sam vozio po magli, bilo je trenutaka kada sam morao pošteno da se izbečim da vidim put.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Jeste li vi svi stavili zimske gume?
Sinoc-jutros sam prvi put video da se uhvalio mraz na krovu, mislim da je krajnje vreme, al opet razmisljam da mi za nedelju dana istice registracija i da nemam neke potrebe da stvljam zimske kad ga necu registrovati jos...
Sinoc-jutros sam prvi put video da se uhvalio mraz na krovu, mislim da je krajnje vreme, al opet razmisljam da mi za nedelju dana istice registracija i da nemam neke potrebe da stvljam zimske kad ga necu registrovati jos...
Ja stavio pre nedelju dana 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Ja jos nisam,mrzi me iskreno. U toku nedelje cu, mada koliko sam video jos nisu najavili minus ali nece prelaziti 10c
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Nisam ni ja, zadnje su mi M+S a prednje moram da kupim prvo pa zadnje.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja stavio pre 2-3 dana.Gaginh0 napisao:Jeste li vi svi stavili zimske gume?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Sad se vec lomi da je bolje imati zimske nego letnje, vise iz prakticnih razloga nego zbog temperature. Krajem nedelje bi trebalo opet da otopli, tako da nije neka drama za staviti ili ne, gledaj sta ti je prakticnije.
Danas pored mene u Visnjickoj banji parkiran XC70 stari model - sav blatnjav i izubijan. Gledao sam ga jedno 15 minuta na ulici, sad sedim i gledam oglase koliko me privukao auto.
Danas pored mene u Visnjickoj banji parkiran XC70 stari model - sav blatnjav i izubijan. Gledao sam ga jedno 15 minuta na ulici, sad sedim i gledam oglase koliko me privukao auto.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ja bih mogao da stavim na Skodu i Shevija, na njih ni ne mislim, a vidim da se i cale nesto smorio, Skodine su jos prosle sezone bile spremne za pecenje cigle...
Ja tih briga oko guma nemam