Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Tabloid je dno dna, da se ne lazemo: to sto pljuju po svima ne znaci da ista vrede
Ja znam nekoliko prica koje su objektivne,jer poznajem zaposlene ,situaciju ,itd...
Tabloid moze biti dno dna samo zbog toga sto se tako zove.Rakhil napisao:Tabloid je dno dna, da se ne lazemo: to sto pljuju po svima ne znaci da ista vrede
Tacno je, dobar deo novinara koristi ulicarski jezik.
U materiji, o kojoj znam po nesto - nista nisu slagali. Takodje, jedni su od retkih koji kritikuju sadasnju vlast (i zbog toga ispastaju), a dotakli su i mnoge teme o kojima Brankica Stankovic ne sme ni da zucne.
Ako sve sto sam napisao nije tacno, onda im se bar mora cestitati da imaju smelosti da opale po AV kako niko nije.
To sto neko cita Danas ili Ekonomist ne znaci da je prosveceniji ili "elita" u odnosu na onoga koji cita Tabloid.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Neki tekstovi, doduse od pre par god su bili dosta tacni...Rakhil napisao:Tabloid je dno dna, da se ne lazemo: to sto pljuju po svima ne znaci da ista vrede
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Opet, nista ne sporim, sve ste u pravu, ali pamtim i neke drugacije tekstove u tim novinama tako da cu ostati pri svome 

Kako da ne, cist primer istrazivackog novinarstva. Treba biti potpuno slep kod ociju pa reci bilo koju pozitivnu stvar o takvim novinama.
Kakav god da je Tabloid, uglavnom sve što su napisali u tekstu o notarima je tačno i nije do sada objavljeno u medijima. Pogodili su suštinu, iako su nepotrebno uvukli Miškovića u celu priču.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Jede li se u Vojvodini išta sem kupusa? Kako ne slikaše nekog da tovari šunke i kobasice? 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
http://www.b92.net/biz/fokus/intervju.p ... _id=927603
a ovi, ni prvi ni poslednji... na kome se ostre zubi...
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=927898
posle prebijanja onih od strane niskih zandarma i grad nis je ostao bez struje za rasvetu ili sta vec, mrzi me da trazim. bas cudna koincidencija...
a ovi, ni prvi ni poslednji... na kome se ostre zubi...
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=927898
posle prebijanja onih od strane niskih zandarma i grad nis je ostao bez struje za rasvetu ili sta vec, mrzi me da trazim. bas cudna koincidencija...
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Jbt secam se ovog Tabloida jos pre par godina, kada sam citao kako nam je ex predsednik drzave homoseksualac i koje su ga sluzbe vrbovale jos u srednjoj skoli i ko mu je sadasnji decko 
Mislim da su ovo skroz neozbiljne novine, koje su prepune teorija zavere
Naravno moguce je da nesto sto napisu da je i tacno, ali mislim da je to mozda 10ak posto od ukupnog smeca na ovom sajtu ....

Mislim da su ovo skroz neozbiljne novine, koje su prepune teorija zavere

Naravno moguce je da nesto sto napisu da je i tacno, ali mislim da je to mozda 10ak posto od ukupnog smeca na ovom sajtu ....
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Koji konkretno, Kostunica ili Tadic? 

- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
za ovo drugog