Alfa Romeo - generalna tema
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Re: Alfa Romeo - generalna tema
Pa ovde imas Alfin grb na delu sto bi Sava Amag rekao:D
Naravno da ako odes u AK Kompresor da menjas nesto na 147 1.9 ili Fiat Stilu 1.9, da ce servis za Alfu biti skuplji....
Ali ako radis kao npr kao ti, sto radis kod Tome i kupis delove za mali servis npr ili kao sto si ti menja plocice, lezaj ili sta vec i svratis u AP Sport ili Shop Invest da ce da kosta isto...
Naravno da ako odes u AK Kompresor da menjas nesto na 147 1.9 ili Fiat Stilu 1.9, da ce servis za Alfu biti skuplji....
Ali ako radis kao npr kao ti, sto radis kod Tome i kupis delove za mali servis npr ili kao sto si ti menja plocice, lezaj ili sta vec i svratis u AP Sport ili Shop Invest da ce da kosta isto...
To sto je cena razlicita ne mora nista da znaci, ja sam za pecat lupio,mozda ga i nema.
Ali poenta je da alfa sa 1.9 jtd motorom nece od nikoga normalnog napraviti alfistu jer tu nema nista specijalno,kao sto ti tvrdis
Ali poenta je da alfa sa 1.9 jtd motorom nece od nikoga normalnog napraviti alfistu jer tu nema nista specijalno,kao sto ti tvrdis
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Ali i sam si priznao da se 147 drugacije ponasa u voznju 

Nisam,nikad nisam vozio 147. Vozio sam 156 i rekao sam da lezi lepo,lepse od stila ali sti ti rekao da cu kad probam 147 da postanem "alfista" jer cu se oduseviti tim autom, sto apsolutno nije tacno
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Uh, danas izgleda svako postaje Alfista, pa makar se vozio samo u taxiju 156ici.
Ko se sve danas naziva Alfistom,meni nekako drago sto vise nemam Alfu 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Meni bas drago sto na sve strane ima sve vise i vise 147, 156... pa makar bili i krsevi i vozaci "alfisti"... dosta je bilo nemackog terora! 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Drugar je skoro uzeo 156 1.9jtd qrawan. Kad zabode gas, okolina umire 

Brzine idu u H-a !!!

A vidis sad mi nije jasno, jel svako ko kupi alfu alfista, ili moras da je zavolis, ili da naucis nesto o alfi pa da mozes da pricas kako je '54 osvojila neku trku...
Nema veze kupovina Alfe sa time da li si Alfista.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Kao ni to sto si kupio auto, sa tim da si ljubitelj istih
Znaci stanje duha
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Da, ali ovo vazi samo u Africi i u Srbiji...McGruja napisao:Kao ni to sto si kupio auto, sa tim da si ljubitelj istih

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Molim te gde vazi u Africi ?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
I to sto kazes 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...