Nikad to nisam koristio,ali iskakala mi par puta reklama na fejsu
Sve je stvar ukusa, zato i postoji tako siroka lepeza satova i nemoguce je da nam se svima isto svidja.Kuzmanovic napisao:Ne sumnjam da je ovo kvalitetan i prestizan sat, koji nimalo nije jeftin, ali meni kao laiku u svetu satova se ne svidja kako izgleda.
Ne mislim baš da brend nije prepoznatljiv, svejedno, po meni se ovakve stvari definitivno ne kupuju zbog firme već po tome šta se čoveku sviđa. Slažem se da je PKG prednost, a ne mana zbog svoje 'neprepoznatljivosti'. Uostalom, prepoznaće ga oni kojima je to bitno, kome nije bitno, možes da nosiš i Tour de l'Ile, sasvim je svejedno.goblin napisao:Meni se ovaj sat izmedju ostalog i svidja zbog toga sto je vecini ljudi nedoumica o cemu se radi. Sa jedne strane salje jasnu poruku da se radi o necemu "posebnom" dok sa druge strane tesko moze da se provali bas kojoj klasi pripada, bred nije prepoznatljiv....
Neko ce to okarakterisati kao manu, jel kada se vec daje toliki novac na sat onda zelis da u svakom pogledu i smislu puca od ekskluzivnosti pa i samim brendom i prepoznatljivim modelom. Dok je za mene bas to sto je nesvakidasnji brend i tesko prepoznatljiv model, a radi se o dosta visokoj klasi, bas njegova prednost a meni prija takva prica.