TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Uh, gde kupujes kopije za 200 dinara?
U NS, blizu Betanije, sam nasao po 1000 dinara kopije, a na pijaci su 500 dinara.
U NS, blizu Betanije, sam nasao po 1000 dinara kopije, a na pijaci su 500 dinara.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: TV - Audio - Video - bela tehnika
220-250 din nedeljom na Najlonu. Ovaj sa slike sam kupio baš tamo kod Betanije (vidiš da ima logo te firme) misleći da je kvalitetniji no isti đavo, bacanje para. Zato ću morati opet do Najlona, šta da se radi kada nema drugog/boljeg.
TT
TT
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ima Srđan (Spektar) i originale i zamenske u bar dve klase, kineske, austrijske... Ja sam uzeo Sony original kod njega, a ima i za druge, što odmah, što po porudžbini, ali je 2.000 dinara pa na više, ako je neki kućni bioskop u pitanju ili nešto deseto. Za bilo koji TV ne bi trebao biti problem.
Gledam ja malo po netu koji tv-i su trenutno u vrhu kvaliteta slike i slucajno naidjem na ovo:
https://www.youtube.com/watch?v=dglH1GCBVhY

https://www.youtube.com/watch?v=dglH1GCBVhY

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Bio je nedavno u BG-u nesavitljivi brat blizanac 
Impresivno deluje uzivo.

Impresivno deluje uzivo.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Videh da i LG ima to 
Elem, planiram da pazarim TV u skorijoj buducnosti, pa me zanima vase misljenje, jer znam da ima dosta tehnicki obrazovanih ovde
Sony KD-55X9005B
http://www.sony.hu/electronics/televizi ... 7069124822
LG 55UC970V
http://www.lg.com/rs/televizori/lg-55UC970V-ultra-hd-tv
Sony suri sve redom po kvalitetu slike i 4k materijala, kao i upscale-inga, a i kvaliteta zvuka(meni nebitno), i meni, najbitnije, laga, sa 40ms odzivom.
LG je zakrivljen, sto mi se svidja, ima sve iste kurcice kao Sony, ali nigde nisam nasao neki adekvatan test, da vidim koliko je losiji od Sony-ja.
Ja na Sony inace drkam, pa svakako ima i toga dosta, te to u mojoj glavi umanjuje cinjenicu da je tv ruzan
E sada, da su iste cene, ne bih razmisljao ni sekunde, ali Sony je oko 40% skuplji od LG-a.
Pa me zanima da li vredi platiti toliko vise ovaj Sony, od LG-a?
Samsung ne bih, jer mi je receno na vise strana da ih izbegavam, a juce u Gigatronu me je docekao lik u kaputu i salu, sa recima da je upravo dosao sa 2 reklamacije njihove 8500 zakrivljene serije, i da izbegavam Samsung, te da je LG vrhunskog kvaliteta. Za Sony ga nisam ni pitao, jer im je slaba ponuda, a i tek kasnije sam odlucio da isti uvrstim u izbor.

Elem, planiram da pazarim TV u skorijoj buducnosti, pa me zanima vase misljenje, jer znam da ima dosta tehnicki obrazovanih ovde

Sony KD-55X9005B
http://www.sony.hu/electronics/televizi ... 7069124822
LG 55UC970V
http://www.lg.com/rs/televizori/lg-55UC970V-ultra-hd-tv
Sony suri sve redom po kvalitetu slike i 4k materijala, kao i upscale-inga, a i kvaliteta zvuka(meni nebitno), i meni, najbitnije, laga, sa 40ms odzivom.
LG je zakrivljen, sto mi se svidja, ima sve iste kurcice kao Sony, ali nigde nisam nasao neki adekvatan test, da vidim koliko je losiji od Sony-ja.
Ja na Sony inace drkam, pa svakako ima i toga dosta, te to u mojoj glavi umanjuje cinjenicu da je tv ruzan

E sada, da su iste cene, ne bih razmisljao ni sekunde, ali Sony je oko 40% skuplji od LG-a.
Pa me zanima da li vredi platiti toliko vise ovaj Sony, od LG-a?
Samsung ne bih, jer mi je receno na vise strana da ih izbegavam, a juce u Gigatronu me je docekao lik u kaputu i salu, sa recima da je upravo dosao sa 2 reklamacije njihove 8500 zakrivljene serije, i da izbegavam Samsung, te da je LG vrhunskog kvaliteta. Za Sony ga nisam ni pitao, jer im je slaba ponuda, a i tek kasnije sam odlucio da isti uvrstim u izbor.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Mozda da razmislis o 65"?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Koju cenu si našao za Sony?
Ne znam šta pametno da ti kažem osim da je i moj subjektivni osećaj (što sam par puta i pisao ovde) da Sony ima najbolju sliku od svih 4k modela.
Jedini mi je problem sto je Sony 100.000 dinara skuplji od LG-a, bukvalno mogu za te pare da kupim 65" LG.
Cena je standardna u svim prodavnicama, 360.000 dinara za Sony, 260.000 dinara za LG.
Cena je standardna u svim prodavnicama, 360.000 dinara za Sony, 260.000 dinara za LG.
Šta će ti 4 k na 55"?
Tapatalk
Tapatalk
Ne znam zaista sta bih ti odgovorio na to pitanje.
Uzmi SONY.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Taj Sony u Rumuniji košta 2500e, kada se vrati porez, to ispada nešto oko 2000e, e sad ti si baš skoro pisao da nisi za takav način kupovine, ali ipak, ušteda je neverovatna.
Čini mi se da je pisao da TV koristi kao monitor. U tom slučaju ima smisla dok je za prijem TV signala ili gledanje filmova sa torenta još uvek besmisleno.nidza napisao:Šta će ti 4 k na 55"?
Tapatalk