Škoda Octavia RS
Re: Škoda Octavia RS
Uvek je bolje uzeti napredniju verziju slabijeg segmenta nego klotaru jačeg, ako pričamo o užitku u vožnji i posedovanju. Što se praktičnosti tiče, tu je već manevarski prostor sužen i vrlo često ide u kontru u odnosu na uživanje.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ne znam kako ce da ti pomognu retrovizori u tom slucaju.Paja napisao:Retrovizore sklapam samo tamo gde baš moram.NexT napisao:Zatonsto ih ja sklapam gde godnda parkiram, a moram i u mojoj garazi, da ne bih kacio retrovizor. Tj na E klasi mora.nidza napisao:A što je bitno da se retrovizori sklapaju?
Drugo, lepsi je osecaj, ja volim te igracke.
Normalno ih ne sklapam. Bolje da zveknu retrovizor nego vrata.
Brzine idu u H-a !!!

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja bih potrosio vise para na Oktaviju nego na BMW jer sad nisam u situaciji da vozim BMW kako ja mislim da treba da se poseduje i vozi. Neke stvari nemaju veze sa kolicinom love, a ovaj auto je budali samar a ja se trenutno osecam budalasto.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Škoda Octavia RS
Cuj oktavija ne zaostaje puno za gepekom za serijom 3, pa oktavija ima za skoro 100l da si mi ziv i zdrav 
Naravno da ima i vise mesta nazad.
Pa te dve stavke su glavna prednost oktavije, makar tu nema dileme.

Послато са GT-N7100

Naravno da ima i vise mesta nazad.
Pa te dve stavke su glavna prednost oktavije, makar tu nema dileme.

Послато са GT-N7100
Pa da ali BMW ima vise premium prostora.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ja sad sastavljao to povoljno čudo na škoda ch konfiguratoru i željeni model me je izašao samo 48k chf i to uz popust 2k 
2.0 TDI DSG... TSI je 800 chf manje.

2.0 TDI DSG... TSI je 800 chf manje.
Na nemackom konfiguratoru startna cena 2.0 TDI RS DSG je 32400 . 2.0 TSI RS DSG je 31900.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Da to mi nije jasno.
Ovi nasi kupili par Škoda u Srbiji i izvezli u Nemačku. Da nije istinito bilo bi smešno.
Tapatalk
Ovi nasi kupili par Škoda u Srbiji i izvezli u Nemačku. Da nije istinito bilo bi smešno.
Tapatalk
Ja na nemackom konfiguratoru ubacio sve od dodatne opreme sem Remote Heatera i cena dodatne opreme je 8.

- Day Walker
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Škoda Octavia RS
HahahaMilos napisao:Pa da ali BMW ima vise premium prostora.

Послато са GT-N7100
Ne znam šta te buni?Day Walker napisao:Ne znam kako ce da ti pomognu retrovizori u tom slucaju.Paja napisao:Retrovizore sklapam samo tamo gde baš moram.NexT napisao:Zatonsto ih ja sklapam gde godnda parkiram, a moram i u mojoj garazi, da ne bih kacio retrovizor. Tj na E klasi mora.nidza napisao:A što je bitno da se retrovizori sklapaju?
Drugo, lepsi je osecaj, ja volim te igracke.
Normalno ih ne sklapam. Bolje da zveknu retrovizor nego vrata.
Jednom mesečno mi udare retrovizore isped kuće jer se provlače i mimoilaze na milimetar. Da su retrovizori sklopljeni samo bi više prišli kolima, a time raste verovatnoća i da bi ih zakačili.
Interesantna logika.
- Day Walker
Kako sta me buni, pa retrovizor je samo na jednom delu vozila, a ostatak je apsolutno nezasticen i tvoja teorija ne pije vodu.
Zakacete po retrovizoru iz razloga sto ga nisi sklopio. I ja sam kacio druge mojim retrovizorom bas iz tog razloga.
Zakacete po retrovizoru iz razloga sto ga nisi sklopio. I ja sam kacio druge mojim retrovizorom bas iz tog razloga.
Poslednja izmena od Day Walker u 25 Nov 2014, 16:31, izmenjeno 1 put ukupno.
Brzine idu u H-a !!!

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Odlična je Škoda, ali pre bih ovog uzeo...
https://www.youtube.com/watch?v=5Vd5hEMm_ZI
https://www.youtube.com/watch?v=5Vd5hEMm_ZI