Sport
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Re: Sport
Stvarno nisi razumeo ? Covek je do sad u svim utakmicama igrao 2/3 utakmice,a realno on sa njegovom gradjom to ne moze da izdrzi,pogotovo ako pogledamo da smo na "pocetku "sezone .
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Ljudi,nije borba samo ono sto kamera prikaze i ono s loptom,ima dosta toga bez lopte. Svojevremeno dok sam se bavio kosarkom ,jedno vreme sam igrao centra i mogu da potvrdim da je centarska pozicija jedna od najzahtevnijih,a mogu misliti tek u profesionalnoj kosarci.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ma pustite Deliju, vidite da briljira u zadnjih nekoliko postova. Pola tribine okrenulo leđa terenu, Bobi se ne kreće...kad malo bolje povežete te dve stvari shvatite da je on okrenut leđima od terena. 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ti druze moj ocigledno sport gledas samo iz fotelje
, a pitanje je da li si se ikada aktivno bavio sportom pa da znas sta je "jak trening" - sa kondicionih treninga sam bukvalno puzao kuci...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ne jebavaj

Poenta je u tome da je sezona tek pocela i ako sada vec treba da odmara igrace u trenucima kada se lomi relativno bitna utakmica onda jbg.
A to sto on ne ume da odrzi formu igraca do kraja sezone je neka sasvim peta prica...

Poenta je u tome da je sezona tek pocela i ako sada vec treba da odmara igrace u trenucima kada se lomi relativno bitna utakmica onda jbg.
A to sto on ne ume da odrzi formu igraca do kraja sezone je neka sasvim peta prica...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Al' je tebe neko zajebao.Delija napisao:Ti druze moj ocigledno sport gledas samo iz fotelje, a pitanje je da li si se ikada aktivno bavio sportom pa da znas sta je "jak trening" - sa kondicionih treninga sam bukvalno puzao kuci...

To sa tim ludačkim tempom je primenio Dule prošle godine pa mu pola ekipe bilo na bolovanju dok se nije urazumio i smirio tempo.
U velikim ekipama gotovo i da nema kondicionih treninga već je igrač dužan da bude spreman.
To podrazumeva dostupnu teretanu, teren i kondicionog trenera a igrač sam određuje i odlučuje kada će kondiciono trenirati.
Da ne pričamo ima li svrhe to ludačko treniranje koje može dovesti do trajnog povređivanja.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Real Madrid zbog muslimana sklonio krst sa grba!

http://www.telegraf.rs/sport/1328153-re ... st-sa-grba

http://www.telegraf.rs/sport/1328153-re ... st-sa-grba