Računari
Re: Računari
Ako je ograničen krug ljudi, što ne koristite neki cloud? Ili se dogovorite da pravite više kopija fajlova koje koristite?
Ažurira cele fajlove, verovatno po sličnom principu kao torrent, samo što u cloudu postoji verzija fajla "tamo negde". U torrentu je fajl samo na vašim diskovima.
Ne znam šta misliš po merge i za šta ti tačno treba?
Ne znam šta misliš po merge i za šta ti tačno treba?
Pa kada dva korisnika otvore isti fajl. Prvi koji zavrsi ce ostati bez izmena, jer ce drugi prebrisati kada uradi save.
Ne mora merge, moze i lock na file dok je open.
Znam ja kako sve to moze da se uradi na miliona nacina, ali mi treba jednostavno resenje, kao sto je bit torrent.
Znam ja kako sve to moze da se uradi na miliona nacina, ali mi treba jednostavno resenje, kao sto je bit torrent.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
SharePoint 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ako su u pitanju Office dokumenti, što jednostavno ne kupite nalog na Office365. Verujem da podržava verziniranje i istovremeni rad više korisnika na dokumentu. Čisto kao ideja.
Širim haos!
Drugari da li neko kojim slucajem ima matori "Siemens Gigaset USB Adapter 11" usb wifi adapter i XP drajver za isti? Placam pivo i burger!

Ni blizu...
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Koristi google drive? Imas ovo u dokumentaciji: real time API: https://developers.google.com/drive/realtime/conflictsnikaragva napisao:Pa kada dva korisnika otvore isti fajl. Prvi koji zavrsi ce ostati bez izmena, jer ce drugi prebrisati kada uradi save.
Ovo za google se ne cini lose, pogledacu malo detaljnije kuci.
BitTorrent Sync je savrseno odradjivao posao, dok se nije doslo u situaciju da dva korisnika nekad moraju da imaju otvoren isti fajl
Bilo bi idealno da u njemu moze da se podesi event, da se taj fajl lokuje na svim racunarima koji su online, jer jedino su oni i bitni, sve dok se ne zavrsi prvootvoreni edit - sasvim zadovoljavaju scenario - bez merge i slicnih ludorija
Vidis mozda bih mogao da napravim to
BitTorrent Sync je savrseno odradjivao posao, dok se nije doslo u situaciju da dva korisnika nekad moraju da imaju otvoren isti fajl

Bilo bi idealno da u njemu moze da se podesi event, da se taj fajl lokuje na svim racunarima koji su online, jer jedino su oni i bitni, sve dok se ne zavrsi prvootvoreni edit - sasvim zadovoljavaju scenario - bez merge i slicnih ludorija

Vidis mozda bih mogao da napravim to

- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
a bilo koji od gdrive dropbox-a i da se u save doda datum i vreme izmene
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Treba ti drajver? Saću pitam... Drug se nekada dosta zamajavao sa Gigasetima.podvarak napisao:Drugari da li neko kojim slucajem ima matori "Siemens Gigaset USB Adapter 11" usb wifi adapter i XP drajver za isti? Placam pivo i burger!
Širim haos!
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
google docs dozvoljava istovremenu izmenu od strane više korisnika. Lepo vidiš kod sebe gde je njegov kursor i kako šta kuca. Koji je uopšte tip dokumenta za koji ti ovo treba?
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Tražim ovaj laptop DVD to SSD caddy takozvani, jel to jedna jedina veličina, debljina, format, pozicija, ili varira od proizvođača do proizvođača? Inače ne postoji kod nas, mada je na ebay-u džabana, tipa 6 dolara.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Sve je to standard, sem prednje maske, onog dela koji vidis.