Škoda Octavia RS
Re: Škoda Octavia RS
Xepoj, de nam objasni koja je razlika u nameni oktavije rs tdi i bmwa 320d tj. bar kljucne razlike. Koji tip kupaca kupuje bmw a koji skodu.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja vidim dramaticne razlike, ali necu da se mesam ako cete da pocnete fajt, idem da iskokam par cinija pa da pratim
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Tesla S?Rakhil napisao:Ja cekam opciju da se ne cuje nista pa da se besumno useravam svima u zivot na putu

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Moze, kad tehnologija napreduje. Mislio sam vise na sleeper fazon.
Meni se kod ovih novih turbaka sviđa što su veoma tihi kad krstare, a kad ga pričepiš zaurla muški. E, sad, s obzirom da iz auspuha tu ne izlazi bogzna šta, nego ispod haube, to je druga stvar. Valjda mi je jugić dovoljno probio uši, da mi je pun kufer i zvukova i da mi garderoba sva miriše na gorivo i ulje.
Ja nisam rekao za tip kupaca, ali sam rekao za namenu.
Dobro ti ftj znas koja je poenta jednog, a koja drugog i sa kojim ciljem su pravljeni, ali se sada pravis blesav.
Dobro ti ftj znas koja je poenta jednog, a koja drugog i sa kojim ciljem su pravljeni, ali se sada pravis blesav.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja sam pre neki dan sastavljao C400 i izasao me je 5000 skuplje od pocetnog CLS400.nidza napisao:Klase se preklapaju negde više, negde manje, teško ih je nekad razgraničiti. Napucan C segment sa gepekom vs D segment klot, lako može biti uporedivo.
To ne znaci da je C uporediv sa klasom kojoj pripada CLS... nije ni blizu

Pa recimo kada radis sa ljudim, verujem da bolji utisak ostavljas ako dolazis na sastanke u ganc novom BMW-u, sto jes jes, svakome.
Dok za nekog poznavaoca ni RS nije nista manji u ocima
Medjutim oni prvi su brojniji pa se njima i prilagodjavas, ukoliko zelis da imas na tom plus u biznisu. Jbg, sve se gleda, kakve cipele imas, kakav auto, kako drzis ruke, kako si osisan i obrijan, sve
Ali posto Slobo kupuje porodicni auto, onda jbg, bolje BMW, jednom se zivi
Edit: Salim se
Dok za nekog poznavaoca ni RS nije nista manji u ocima

Medjutim oni prvi su brojniji pa se njima i prilagodjavas, ukoliko zelis da imas na tom plus u biznisu. Jbg, sve se gleda, kakve cipele imas, kakav auto, kako drzis ruke, kako si osisan i obrijan, sve

Ali posto Slobo kupuje porodicni auto, onda jbg, bolje BMW, jednom se zivi

Edit: Salim se

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Dobra fora, levo TDI, desno TSI, a tako je i zvuk podeljen. Lepo se vidi koliko je TSI brži:
http://www.youtube.com/watch?v=rG1u9ldS_X8
http://www.youtube.com/watch?v=rG1u9ldS_X8
Hm, veoma slicno saltanje kod TDI, kao kod mene. Za prvu nisam siguran, druga je tu negde. Treca skoro identicno kao kod mene.
Steta sto se ne vide i obrtaji jos.
Steta sto se ne vide i obrtaji jos.
Sjebaste temu.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Crna i plava su mi najlepše.