Ljubitelji satova?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Ljubitelji satova?
Floyde jel uslov da je CH ili može i japanac. Pogledaj Seiko Ananta Titanium Chronograph, na tu temu je, a po meni jedinstveniji izbor, jedino što je cena u rangu 3-4k eura. Hand made in Japan. Čini mi se da je ovaj Tag oko 2000 eura, ako jeste onda zaboravi Anantu 

Meni idu na zivce ti glomazni satovi. Jel to mora da bude tako glomazno? 
Ocekujem onda od te velicine chudo mudo senzora i cudesa, a ono prc, samo tri kazaljke

Ocekujem onda od te velicine chudo mudo senzora i cudesa, a ono prc, samo tri kazaljke

- Uroš S.
Zapravo ovaj TAG je 41mm, to se danas smatra malim 

Isti slucaj i ovdeRakhil napisao:T touch je gadget sat i favorit IT-jevaca, kod mene u firmi deset ljudi nosi sat i tri Toucha

Pa nije bukvalno uslov CH ali bih ja voleo. Ovaj TAG je oko 2500 i 44mm. Na slici mi je delovao wow ali na ruci jok...Uroš S. napisao:Floyde jel uslov da je CH ili može i japanac. Pogledaj Seiko Ananta Titanium Chronograph, na tu temu je, a po meni jedinstveniji izbor, jedino što je cena u rangu 3-4k eura. Hand made in Japan. Čini mi se da je ovaj Tag oko 2000 eura, ako jeste onda zaboravi Anantu
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
I meni, mada sam možda glup pa ne kapiram da je to fora, da bi mogao kući da ga okačiš na zid.nikaragva napisao:Meni idu na zivce ti glomazni satovi. Jel to mora da bude tako glomazno?

Širim haos!
Kao one naocare za sunce sto su vece od glave
Tuko me muž model.
Ja volim velike satove. Uz moju šaku mali izgledaju baš malo.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Paja napisao:Tuko me muž model.
Joj brate kad pomenu... Uvek rado plasiram tu foru, ali prošle nedelje ide mi u susret žena sa takvim naočarima, odmah se setim fore, ali negde na metar-dva provaljujem da je stvarno modra s obe strane i jedno oko oteklo.

Sorry za OT
Širim haos!
Za te pare bi mogao i neki Louis Erard da se nađe. Nemoj da me držiš za reč, ali možda može i Valjoux 7750 da se ugura u tu cifru.Floyd napisao:Pa nije bukvalno uslov CH ali bih ja voleo. Ovaj TAG je oko 2500 i 44mm. Na slici mi je delovao wow ali na ruci jok...
Svakako je Tag sasvim dobra kupovina.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Američki princip "size matters" svuda ima prolaz, pa i u satovima. Ni je na volim budževine, ali to se traži. No, ima i i manjih satova. Na mojoj ruci sve preko 40mm deluje veliko.
Pogledao na brzinu, ima zanimljivih modela pa cu polako da istrazujemfq400 napisao:Za te pare bi mogao i neki Louis Erard da se nađe. Nemoj da me držiš za reč, ali možda može i Valjoux 7750 da se ugura u tu cifru.Floyd napisao:Pa nije bukvalno uslov CH ali bih ja voleo. Ovaj TAG je oko 2500 i 44mm. Na slici mi je delovao wow ali na ruci jok...
Svakako je Tag sasvim dobra kupovina.

Moj Hamilton JazzMaster H326160 ima poboljsani Valjoux 7750 a kosta ~1500chf
Hamilton je isto fin izbor. Ne znam tačno kakve su cene hronografa kod ostalih, ali možda bi bilo interesantno pogledati i Maurice Lacroix, Frederique Constant, čak i Perrelet (mada mislim da je značajno skuplji).
Aerowatch (Saignelegier) je zanimljiv takođe, trebalo bi da je jeftiniji. U neke modele idu Unitas mehanizmi pa bi to trebalo da proveriš ukoliko hoćeš (ili nećeš
) neki konkretan mehanizam.
Aerowatch (Saignelegier) je zanimljiv takođe, trebalo bi da je jeftiniji. U neke modele idu Unitas mehanizmi pa bi to trebalo da proveriš ukoliko hoćeš (ili nećeš

- Uroš S.
Htedoh da pomenem Perellet sinoć ali sam odustao zbog cene.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT