Alfa Romeo - generalna tema
Re: Alfa Romeo - generalna tema
Pa verovatno covek nema vremena da se bakce preko telefona sa svima
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Pa ako Sava Amag moze da prica sa mnom 15,20 minuta preko telefona i da me lik savetuje koja kola da kupim i da kola za koja sam hteo da zakazem pregled nevaljaju, moze i ovaj da poprica par minuta normalno sa mnom...
Pa posto pretpostavljam da si ga ozracio najstrasnije razumem ga u potpunost
A to nista ne govori o tome kakav je majstor

A to nista ne govori o tome kakav je majstor
- pavle
Pa ne kazem da je los majstor posto nije mi nista radio na kolima, pa nmg nista da kazem na tu temu.....
A pritom velika vecina ljudi ga hvali...
A pritom velika vecina ljudi ga hvali...
Evo za Viklermana

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ne znam, meni je ovaj tzv. pokusaj ponizavanja/spustanja nekog (bilo kog) proizvodjaca bezveze, da ne kazem neku tezu rec tipa lecenje kompleksa i sl.Milos napisao:Evo za Viklermana
- pavle
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... o_145_16v/ Da li mislite da je ovaj primerak vredan sredjivanja... Redak primerak sa 2.0 ts qv.... Naravno ovog treba ubiti zbog Gagi natpisa, plina i crnih felni:-)
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Malo starija od moje bivše QV. Znam bivšeg vlasnika.
Urađena je puna generalna zato što ga je lik bio zapustio ali je loše odrađena i auto nikad nije išao kako treba. Verovatno bi trebalo da se opet otvara motor. QV kod nas i nije na ceni mada gledam da su u DE dobri primerci na ceni.
Ovaj auto se dugo prodaje, u početku je lik pisao HITNO zbog odlaska u inostranstvo već godinu dana
Oglase u kojima lik piše W umesto V i ne gledam.
E da, ova 145 je nekad imala pozadi spojler sa Golfa 3, Miloš se seća toga

Ovaj auto se dugo prodaje, u početku je lik pisao HITNO zbog odlaska u inostranstvo već godinu dana
Oglase u kojima lik piše W umesto V i ne gledam.
E da, ova 145 je nekad imala pozadi spojler sa Golfa 3, Miloš se seća toga

- pavle
Samo jbg te nmg da se uvezu vise... Vikeru koliko treba para da se jedna ovakva lepo sredi??? ps Da li se ova isplati da.se uopste gleda, pored ovih mana koje si ti naveo...
- TheWickerMan
Definiši sređivanje. Ne znam cene po BGu, kvalitetno farbanje je 500-1000 evra, ako ima u limariju je još par stotki, veliki servis za 2.0 TS je 300e sa rukama, npr amortizeri 7k dinara po komadu, gume idu fabrički 195/55 R15 koje nisu jeftine , tipa 10k po komadu, set orginalnih svećica NGK ( koje traju 100+ k km) je oko 140 evra, set kvačila je 120 evra ( Sacsh, Valeo je ispod 100 evra ) itd, šta te zanima pitaj, većinu cena znam.
Samo je ova precenjena, moja je bila u boljem stanju sa boljom opremom ( automatska klima, sekvent, fabrička MOMO kožna sedišta ) i otišla je za manje pare. Kod mene je samo nedostajalo farbanje zato što je izbledela.
Samo je ova precenjena, moja je bila u boljem stanju sa boljom opremom ( automatska klima, sekvent, fabrička MOMO kožna sedišta ) i otišla je za manje pare. Kod mene je samo nedostajalo farbanje zato što je izbledela.
- pavle
Pa mislim na ovo sto si napisao, da bude u potpuno ispravnom stanju 
Koliko realno ova po tom misljenju vredi???
ps Koja najveca fabricka felna moze da se stavi na ovo cudo ????

Koliko realno ova po tom misljenju vredi???
ps Koja najveca fabricka felna moze da se stavi na ovo cudo ????
- TheWickerMan
16" ide najviše sa 205/40 16" gumom.može i 17" ali onda nije za vožnju. cena, ja mu dinar preko 1000e ne bi dao mada možda ni toliko.
Ako hoćeš QVa, onda pogledaj ovu http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... _20_ts_qv/ . Bivša drugareva , vozio sam je dok je bila kod njega, auto je bio u perfektnom stanju,utegnut, bez ulaganja. Prodao ju je pre jedno godinu ipo dana. Išla je jako dobro, bolje nego moja.
Ako hoćeš QVa, onda pogledaj ovu http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... _20_ts_qv/ . Bivša drugareva , vozio sam je dok je bila kod njega, auto je bio u perfektnom stanju,utegnut, bez ulaganja. Prodao ju je pre jedno godinu ipo dana. Išla je jako dobro, bolje nego moja.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
U čemu je fora sa "Alfistima" i stikerima? Svaka druga je ulepljena u kojekakva ludila.
- pavle
Ova je ok...
Samo treba na enterijeru da se poradi...
ps Koje su ovo felne na ovoj ????
Vidim samo da su farbane....
Samo treba na enterijeru da se poradi...
ps Koje su ovo felne na ovoj ????
Vidim samo da su farbane....
- TheWickerMan
@ uroš vole ljudi nalepnice, šta da se radi.
@ pavle felne su fabričke sa 155 Q4, Speedline 7x16", taman za nju ,ništa više i ne treba.
@ pavle felne su fabričke sa 155 Q4, Speedline 7x16", taman za nju ,ništa više i ne treba.