Ne spominji seriju 3 klot, kako tunjavo izgleda sa halogenim farovima, tuga jedna
A4 isto tunjav jako u klotu, jedino kod c klase nije tolika razlika jer u startu nije lepa
Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56
nemam problem uvek sam najsporiji
Lele kakav gepek, pravi krstaški. Plakar sklopljen prevezeš i još prekriješ da se ne vidi.
Zar nema digitalni display umesto klasične instrument table?
Poslednja izmena od Ji 4Tze u 26 Nov 2014, 23:35, izmenjeno 1 put ukupno.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Sad bih te pripalio iza uveta da si blizu
Prvo, ruzan je. Drugo, inflacija termina "brutalan" na forumu. Trece, ako je Passat brutalan onda nista nije brutalno, degradirali ste pojam
Meni se bas svidja izgled auta, jedino imam probem sa enterijerom, deluje jeftino, pogotovo ono drvo, koje, tesko da je pravo, sto bi i bilo u redu da u punoj opremi ne kosta slicno kao i C klasa, koja u enterijeru ima pravo drvo na primer. Isto sam imao problem i sa proslom generacijom Passat-a, sa sivom plastikom oko sata, koja pokusava da imitira aluminijum. Ostalo, jako pozitivno, na onim slikama koje je postavio Ivan, po izgledu mi Passat ne zaostaje, izgleda bas dobro, jedino su u enterijeru bolji BMW, a pogotovo Merc.
Ja pre svega ne kontam ko se to raduje nabudzenom Passtu koji kosta kao A4, BMW 3, Merc C. Taj onda ako voli VAG lepo treba da kupi A4 i zavrsi pricu, zasto bi opste razmatrao Passata?
Passat treba sa bude dobar i prostran auto po pristojnoj ceni, ovako je besmislen.