PayPal
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: PayPal
17Track
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Uroš S.
Ne znam, i iz majčice Rusije mi je stiglo nešto za brda brzo, tipa dva dana.
I meni stigla neka narudžbina iz Kine pre vremena, dva dana pre nego što su naveli da će najranije stići, dakle dosta brže u odnosu na pre.
Moj stric je preko dhl dobijao pakete u carinu, u sloveniji za 4-6 radnih dana. A ovo za kinezare je svaka cast.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ovih dana narucujem kamericu, pa cemo videti koliko cu je cekati.
- Uroš S.
Stiže i iz Japana za 2-3 dana ako platiš EMS. Meni DHL-om iz Nemačke stiglo za 7 radnih dana čini mi se.sebekkg napisao:Moj stric je preko dhl dobijao pakete u carinu, u sloveniji za 4-6 radnih dana. A ovo za kinezare je svaka cast.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Paketi sa SD preko DHL-a stižu i za dan ipo, ali to nema veze sa konkretnim slučajem. Sve više čitam o problemima sa kinezima i slanjem i živo me zanima ovaj Urošev slučaj.
Takođe, jedna od mogućnosti je i da imaju lager negde u okruženju i da uopšte nije poslato iz HK mada malo verovatno
Sa žutima je potpuno rasulo. Čekam pošiljku sa treking brojem koji ne prepoznaje ni sajt koji je prodavac naveo.
Takođe, jedna pošiljka već više od nedelju dana džedži na carini. Budale neopevane.
Sent using Tapatalk
Takođe, jedna od mogućnosti je i da imaju lager negde u okruženju i da uopšte nije poslato iz HK mada malo verovatno

Sa žutima je potpuno rasulo. Čekam pošiljku sa treking brojem koji ne prepoznaje ni sajt koji je prodavac naveo.

Takođe, jedna pošiljka već više od nedelju dana džedži na carini. Budale neopevane.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Milos napisao:Pa da se teleportovao paket ne bi tako brzo stigao kod nas.
Ne vidim nista neobicno, paket stavljen u avion u HK, pretovaren negde usput i stigao avionom kod nas. Na ta vremena koja su data posto paket putuje na zapad dodajte i razliku vremenskih zona.
Vise mi bilo neobicno da znatno duze putuje, HK- Evropa je funkcionisalo odlicno sto se isporuke tice i pre 30 godina kada sam kupovao preko tzv Mail Order kataloga (UISL robna kuca koja je drzala od igl do lokomotive) pre pojave interneta. Sibnes faksom porudzbinu, sledeci dan roba stize na carinu. I onda duze putuje unutar Srbije dok postar ne stigne do vrata. Bilo nekada davno a izgleda i sada nije bitno drugacije u proseku.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Pre jedno 3-4 godine sam krenuo da se ozbiljnije bavim poručivanjem preko neta, isprva sam plaćao karticom a onda sam registrovao divča PP nalog preko Bosne i American kartice (koji btw i dan danas radi). Stiže paket u Srbiju, tad još nije bila ovolika gužva pa se u 99% slučajeva na vratima pojavljivao drugi radni dan nakon što paket sleti tj. preda se carini u Savskoj. I stigao meni paket, prošao sve korake u trackingu, vidi se da je predat mojoj lokalnoj pošti - ali poštara nema. Sretnem ga i pitam, kaže da mu ništa nisu dali. Sledeći dan isto, zovem ja moju lokalnu poštu.
Razgovor je izgledao ovako:
Dobar dan, interesuje me status paketa koji je još juče trebao da mi bude isporučen.
- Odakle stiže paket?
Iz Kine.
- Ništa nije stiglo iz Kine.
Jeste gospođo, stiglo pre 4 dana a pre 2 dana je Vama predato.
- Odakle Vam informacija da je paket nama predat?
Pa uz svaki paket se dobije serijski broj za praćenje. Preko aplikacije se prati kretanje tog paketa, pre 4 dana je stigao na carinu i prosleđen je dalje, pre 2 dana je prosleđen Vama.
- Mislim da grešite.
Ne grešim gospođo, paket je predat pošti xxxxx, evo upravo gledam na kompjuteru status.
- Sine, ne znam ja šta piše na tom tvom displeju - ali znam šta ima kod mene na polici. Tvog paketa nema
Razgovor je izgledao ovako:
Dobar dan, interesuje me status paketa koji je još juče trebao da mi bude isporučen.
- Odakle stiže paket?
Iz Kine.
- Ništa nije stiglo iz Kine.
Jeste gospođo, stiglo pre 4 dana a pre 2 dana je Vama predato.
- Odakle Vam informacija da je paket nama predat?
Pa uz svaki paket se dobije serijski broj za praćenje. Preko aplikacije se prati kretanje tog paketa, pre 4 dana je stigao na carinu i prosleđen je dalje, pre 2 dana je prosleđen Vama.
- Mislim da grešite.
Ne grešim gospođo, paket je predat pošti xxxxx, evo upravo gledam na kompjuteru status.
- Sine, ne znam ja šta piše na tom tvom displeju - ali znam šta ima kod mene na polici. Tvog paketa nema

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jel kupovao neko sa Amazona?
Kako se plaća, direkt sa kartice ili preko PP? I kako ide za shipping, drugar hoće neke knjige da poruči, otvorio nalog, ja gledao ali mi nije jasno kao na Ali-u...
Kako se plaća, direkt sa kartice ili preko PP? I kako ide za shipping, drugar hoće neke knjige da poruči, otvorio nalog, ja gledao ali mi nije jasno kao na Ali-u...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Uf, oni su bas restriktivni sta salju i gde. Znam da je jedno vreme bio problem da je posiljka sa Amazona isla obavezno preko speditera koji je svoju uslugu naplacivao 5-6000 dindzi, plus ostali troskovi, pa knjiga izadje tri puta skuplje. Moras to proguglati malo.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Hmmm a da se pošalje upit prodavcu direktno?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Poenta je da iz Kine narucujes bez brige, sa Ibeja malo obratis paznju na uslove, a sa Amazona cetvore oci i citas sitan print i pitas sve po pet puta