Da je pameti, sad mogu ekspresno da mu završe zva sudjenja koja su u toku - jer ne može da se ne odazove. Onda bi em imao presudu koja je nezavisna od presude za ovo što je sad uradio, em bi za ovaj zločin imao otežavajuće okolnosti pa bi i kazna bila duža. Plašim se da će sve kontra da urade...
Poslato telepatski
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ma garant pijan, oni cuning plavi kseljoni zaslepljuju, 2 trake u svakom smeru on vozi u mojoj levoj u kojoj sam ja bio, blicaj, sviraj, vidim da se trgnuo, ali da nisam otisao u desnu traku skoro sigurno bi se sudarili.
Bas gadan trip.
Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56
nemam problem uvek sam najsporiji
Mogu misliti... Meni se to desilo u ns u ne mogu sad da se setim kako se zove ulici , kad pre futoske kod daltonke skrenes desno, pa onda prva desno koja se vraca na bulevar, neki baja iz rume usao sa bulevara u kontra smeru, po danu, sreca pa je cela ulica zguzena i ne vozi se brzo pa smo obojica stali... Mislim da je to inace jedan od ruznijih osecaja koje mozes da imas, kad vidis da ti neki sumaher ide u susret i ne znas sta mu je i sta ce da uradi sledece...
Haha, umro sam kad je to cvarkov rekao u drzavnom poslu
Ne znam koliko je tu pregledno kad gledas sa bulevara, koliko se dobro vidi znak, istini za volju. Tu je nesto sve sprceno, i bila je basta diznija dok je bio tu...
Vladapetr napisao:Da je pameti, sad mogu ekspresno da mu završe zva sudjenja koja su u toku - jer ne može da se ne odazove. Onda bi em imao presudu koja je nezavisna od presude za ovo što je sad uradio, em bi za ovaj zločin imao otežavajuće okolnosti pa bi i kazna bila duža. Plašim se da će sve kontra da urade...
POKOŠEN I OPLJAČKAN Sin generala Pavkovića svojim BMW udario mladića
Vuk Pavković, sin generala Nebojše Pavkovića, nekadašnjeg načelnika Generalštaba Vojske Jugoslavije, oborio je Mitu Tasića u prošlu sredu dok je, nepropisno, preko pune linije, preticao kolonu vozila. Policija je protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja. Pavković, inače, u Beogradu studira američki fakultet za biznis.
Blic i njihovi naslovi. Stomak me zaboli od njihovih naslova i članaka.
Srećom deca nekih poznatih ljudi prave gluposti, inače ne bi imali šta da pišu u toj štampi. To što je 10 drugih ljudi uradilo sigurno nešto još mnogo gore u poslednja 24h je nedostojno novinskog članka.
Jutros oko 8.00, Rumenačka u NS-u, između pešačkog prelaza malo pre semafora kod sajma (pored one hamburgerije 5+ ili tako nešto) i skretanja desno za Novo Naselje, pandurski Peugeot Partner saobraćajne policije udario otpozadi onog malo starijeg Citroena C5. Na Citroenu nisam stigao da vidim kolika je bila šteta, ali Partneru se fino rascvetao desni ćošak (hauba, blatobran, far i ostalo). Koji trebaš biti baksuz da te "opali" policija, pa još saobraćajna?