Upravo to. Ganc nov auto izgleda kao stari raspadut i ćunitan kartonom. Da nije karakterističnog prozorčića na zadnjim vratima, ne bih ni provalio da je novi model.sebekkg napisao:Ma to je debilno odraditi jer pojede crna boja felne i nigde kontrasta. Zato bi ova neka ludacka boja valjala. Npr ona cevena tamnija ili zelena ili plava. Crna nikako.
Škoda Octavia RS
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Škoda Octavia RS
Širim haos!
Ja nisam ni čitao kad sam video zapreminu.DukeNS napisao: Ja u zivotu nisam procitao duzi test...
Ima.Heinz napisao:Nema.Xepoj87 napisao: Octavia je C segment, kako god da ga pogledas. A klasa ima veci razmak tockova.
^
Tako bi izgledao moj post, da sam kul kao ti, ali posto ipak volim sa drugima da pricam kao da su ljudska bica, a ne kucni ljubimci, moracu da dodam jos ponesto.
Pogotovo kada lupis nesto napamet, umesto da odvojis pola minuta da proveris da li ces jos dodatno ispasti smesan, pored toga sto si ispao nadmen.

A sada, sto se teme tice, meni je ova RS preprcana u plavoj i mozda crvenoj i zelenoj boji, koje bih prvo morao uzivo da vidim

Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 28 Nov 2014, 05:02, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Obično zadnja vuča ima nešto veći razmak. Nije baš idealan parametar za poređenje pripadnosti klasi, niti prostora u kabini, iako ima neke veze sa tim.
Tapatalk
Tapatalk
Kakve veze vuca ima sa medjuosovinskim razmakom? Nidje veze.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Zar neki od ova dva ima zadnji pogon?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Nema, ali sam hteo da pitam Nidzu odakle mu to, jer znam da je to nekako sam zakljucio, a da nema veze sa realnoscu 
Bmw 1 ima manji razmak od a klase, a rwd je.
Sent from my Sony

Bmw 1 ima manji razmak od a klase, a rwd je.
Sent from my Sony
TT me nešto zeza, izduvao sam nekoliko postova danas.
Vrlo prosto, zadnja vuča može prednje točkove da pomeri malo napred, nisi ograničen kao kod prednjeg pogona. Ima uticaja na stabilnost i udobnost, ali ne i na koristan prostor u kabini, jer se mnogo više gubi zbog kardana i diferencijala, kao i adekvatnog vešanja koje to mora da isprati nazad.
Vrlo prosto, zadnja vuča može prednje točkove da pomeri malo napred, nisi ograničen kao kod prednjeg pogona. Ima uticaja na stabilnost i udobnost, ali ne i na koristan prostor u kabini, jer se mnogo više gubi zbog kardana i diferencijala, kao i adekvatnog vešanja koje to mora da isprati nazad.
Zvanično se izvinjavam Heroju. Gledao sam pogrešnu tabelu na Wiki (2568 mm prošla generacija).
Samo što u A klasu pozadi mogu da stanu samo mala deca, jer je krov mnogo nizak.
Samo što u A klasu pozadi mogu da stanu samo mala deca, jer je krov mnogo nizak.
Ne treba da se izvinjavas, samo nema potrebe na moj duzi post da odgovoris jednom recju, svi mi ovde masimo stalno, to je nebitno 
Nidzo brate, to apsolutno nema smisla. Ako nekoj vuci nije problem da nesto produzi, to je prednja
To sto nema mesta je do koncepcije automobila. Mogu oni i C klasu da razvuku kao superba ili da celokupno povecaju kao passat, ali ne idu na.tu koncepciju automobila.
Sent from my Sony

Nidzo brate, to apsolutno nema smisla. Ako nekoj vuci nije problem da nesto produzi, to je prednja

Sent from my Sony
Pozicija prednjih točkova kod prednje vuče poprilično sužava prostor za pomeranje, što kod zadnje vuče nije slučaj. Konkretno iz vaših primera BMW 1 verovatno po dužini ima daleko manje prostora u kabini od Merc A, jer su mu prednji točkovi pomereni više ka napred.
Drugi minus za BMW je diferencijal, zbog kog je gepek plići, kardan čiji tunel ide kroz čitavu kabinu.
Nije bez razloga Merc prešao na pogon napred, a i BMW će preći uskoro zagarantovano.
To je veza između pogona, međuosovinskog rastojanja i prostora u kabini.
Drugi minus za BMW je diferencijal, zbog kog je gepek plići, kardan čiji tunel ide kroz čitavu kabinu.
Nije bez razloga Merc prešao na pogon napred, a i BMW će preći uskoro zagarantovano.
To je veza između pogona, međuosovinskog rastojanja i prostora u kabini.
Presaltao si pricu na prednosti prednjeg pogona vezenih za ponudu prostora. A prica je bila vezana samo za medjuosovinsko rastojanje.
Ono apsolutno nema veze sa vrstom pogona.
I a klasa i octavia su prednji pogon, pa jedan ima manje, a jedan vece medjuosovinsko od Bmw keca.
Sent from my Sony
Ono apsolutno nema veze sa vrstom pogona.
I a klasa i octavia su prednji pogon, pa jedan ima manje, a jedan vece medjuosovinsko od Bmw keca.
Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 28 Nov 2014, 16:27, izmenjeno 2 puta ukupno.
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
BMW je nazalost najavio da ce preci na prednji pogon u slucaju 1-ice, koristice platformu kao BMW 2 Active Tourer. Steta, jedini hatch sa zadnjim pogonom je bio (bar ja ne mogu da se sjetim drugog).
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Pametno...sa zakašnjenjem.