2015 Volkswagen Passat

Noviteti i razne vesti iz auto-industrije
Odgovori
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Re: 2015 Volkswagen Passat

Post od Scuderia »

Mercedes igra tetris sa renolom :mrgreen:
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Pa naravno kad ih 80% primeraka kosta kao Skoda ali naplacuju 100% vise. Malo je jako pravih Audi-a na ulicama, uglavnom maskirane Skode.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Malo je i ostalih pravih premijuma na ulici.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Passat od 55k evra nije premijum ali je velika verovatnoća da će biti egzotika :)
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI

Post od stefank »

Passat sa koznim enterijerom sa ventilacijom i el. podesavanjem, siberom, LED-om, velikom navi i digitalnom tablom, Dynaudiom koji je ludilo, 4x4 i onim 2.0 TDI-jem od 240 ks na koji trenutno niko nema odgovor moz' da se naziva kako oces, ja bih ga rado posjedovao i uzivao u svim tim carima koje su, je l' de, rezervisane za nizu klasu vozila. :)
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Pa takvu konfiguraciju mozes dobiti i kod drugih nize rasnih modela :)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
milosg
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2014, 01:20
Garaža: XC90 D5

Post od milosg »

Day Walker napisao: Tim istim Mercedesom mozes da odes u luksuzni hotel, na neki ozbiljan prijem, sastanak a mozes i na odmor sa njim i tu se vidi njegova premijum prakticnost, ono sto vw,opel,reno,kia i ostali nemaju...

Da se možda i ova tema primenuje u "Zašto je Srbija tu gde jeste II"? :)

Meni je fascinantno da na ovom forumu ima ljudi kojima je prva asocijacija za ozbiljan posao i poslovni sastanak dolazak Mercedesom (eventualno Audijem). Bilo je takvih postova proteklih par dana.

Ne znam da li su se ljudi šalili, ali ako nisu, onda na spisak treba dodati prasetinu i guranje hiljadarki pevaljki među grudi.
U pauzama između ozbiljnih poslovnih razgovora, naravno.
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:
Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI

Post od stefank »

Day Walker napisao:Pa takvu konfiguraciju mozes dobiti i kod drugih nize rasnih modela :)
Kod kojih mozes da dobijes sve ove stavke (i jos neke novitete, mrzi me da pisem, ima opreme masala) u jednakom kvalitetu, a da to nisu premium brendovi? :) O motorizaciji da ne govorimo, ovo sto navedoh trenutno nema niko, pa cak ni sam Audi, ako pricamo o 2.0 dizelima. VW je odlican medju-stepen izmedju ostalih "ne-premium" i dobro poznatih premium brendova, uz jos recimo Volvo, ne znam ko bi se treci nasao u toj nekoj klasi izmedju.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Opel npr :)
Sve gore navedeno poseduje npr Insignia 2.0t 4x4.
Ostale ne znam u detalje, ali ovako iz glave Mazda6 npr.

@milosg
Apsolutno si omasio poentu svega. Razumem te, ipak ti je Srbija referentna tacka za takve stvari ;)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Auuuu, 19 strana o ovom "podgrejanom jelu"...šta bi bilo da je neki potpuno svež auto u pitanju :) Šalim se malo, jeste nov auto jer ima novu platformu, ali sam i ozbiljan jer mislim da im pristup da imaju novu platformu, a da auto izgleda kao facelift B7 koji je bio facellift B6 nije baš pametan iako se radi o zahuktaloj mašineriji koja na inerciju može da izgura dobru prodaju...ali nije sve u prodaji. Propustili su da sa novom platformom naprave nešto nov sa ostatkom auta, kao što su sa učinili sa B6 od čijeg dizajna i dalje ne mogu da pobegnu.
Svojevremeno je Jaguar uradio istu grešku sa XJ X350 serijom, potpuno novim i naprednim autom koji je izgledao kao stari model i to nije uspelo. VW ima iza sebe mnogo jaču infrastrukturu i u stanju je da i neuspeh predstavi kao "ne sasvim potpuni uspeh".
To što meni ovaj auto ne bi mogao da opepeli pored Insignie ili Mazde 6 (npr...ima ih još) i nije bitno i merodavno za širi krug, ali i posmatranje ovog auta iz neke dominantne perspektive u odnosu na konkurenciju, pa još dizanje tog auta na nivo iznad njega je pomalo smešno.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Srbija je sa 35-40 prodatih Passata godišnje baš merodavno tržište za precenjenost...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

DW definitivno pobedio, pored sve premijum prakticnosti na pitanje koji auto ima odgovor na 4x4 2.0 DIZEL od 240ks on odgovara ima insignija 2.0t BENZIN koji je pritom pazi sad 1.4s sporiji od passata. :rofl: :rofl: :rofl:

A ovako iz glave mazda 6 koja je tek sad dobila 4x4 i najjaci dizel im je 2.2 biturbo 175ks. :loool:
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Opel ga dudla VW-u sa motorima, i to bez gag reflex-a jer već godinama to vežba redovno.

Huawei P6 TT
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Ja ne bih Opel trpao sa Volvoom i Vagenom ni u teoriji, za pocetak brend nema tu tezinu ni u vlaznim snovima Opelasa, jbg. Da ne bude da sam fanboj, Ford mi je jos stepenicu nize od Opela.
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:

Post od stefank »

Uh, Opel :loool: Ja njega ni u Njemce ne racunam. :mrgreen: (pritom, zamalo uzeh Corsu prosle godine za gradsko auto, ali samo zato sto je bila na akciji uz gomilu opreme i s automatikom za 12k, kakav crni Opel i skuplja, sto novinari vole da kazu "near-premium" kola)
Odgovori