Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Da,ali,hteli takvi birači/patriJote ili ne EU,NATO,HR,ALB,BiH,Kosovo su naše komšije,naša realnost i naša budućnost u ovom ili onom smislu.Pozotivnom ili negativnom.Zato nas Nemačka već 6 meseci tapše po ramenu po pitanju EU integracija,ali si principijelni po pitanju rešavanja konflikta sa Kosovom/Albanijom,još će i Hr da nam prikače uz to.Prvo to rešite,pa onda mukotrpan proces otvaranja pregovora.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Sve je to ok, ali mi se 25 godina okrecemo spoljnim uticajima, spoljnim faktorima, spoljnom neprijatelju, a zanemarujemo institucije drzave. Otvaranje pregovora nema nikakve veze sa time sto nam je rasulo u privredi koje treba da resavamo, a sto nam je unutrasnja situacija stabilnija i bolja, to nam je bolja i pozicija za pregovaranje o spoljnim pitanjima.
Da sam ja strateg neke stranke, stavio bih u program neki neutralan stav po pitanju spoljne politike i uveo moratorijum od jedno 5 godina na sva ta pitanja.
Da sam ja strateg neke stranke, stavio bih u program neki neutralan stav po pitanju spoljne politike i uveo moratorijum od jedno 5 godina na sva ta pitanja.

- srdjanyo
- Kontakt:
Krenuli smo dobro sa ovima.Specijalisti za klime su načelnici opštih bolnica,konobari i izbacivači direktori velikih državnih firmi.Nemci to vide,tapšu nas po ramenu,ali i koče.Još i ta "burazerska ekonimija" o kojoj DJB priča.To je prisutno već 25 godina,ali sada se to više i ne krije.Narod je urnisan od sistema.
Ti li si Vojo...?Rakhil napisao:stavio bih u program neki neutralan stav po pitanju spoljne politike

Moj petogodišnji stav nejebanja sa političarima i izborima je sve čvršći i opravdaniji.
Time nista ne postizes osim sto podrzavas onog ko osvoji najvise glasova
Ma jok, to sam i ja mislio nekad
Ocekujem da bude pod moranje sledeci ozbori 

Ne bi me začudilo. Dok me ne prisile, uživaću u ovoj poslednjoj mrvici slobode.
Nema šanse da to bude, jer sadašnjoj vlasti ne odgovara velika izlaznostMcGruja napisao:Ocekujem da bude pod moranje sledeci ozbori
Bitnije pitanje je kad će sledeći izbori.
Pa na sledecu jesen.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- srdjanyo
- Kontakt:
Naravno,nešto kao one trke na 402m.
"Da vidim da li neko može da mi stane na crtu".
Inače,u petak ujutro slučajno naleteo na KcN emisiju koju vodi istaknuti član SNS i bivši voditelj Radio Fokusa.Verujem da znate ko je dotični,ne bih javno da mu podižem popularnost.
U jednom uključenju javila se gledateljka iz Jagodine i rekla mu da su oni porodično svi učlanjeni u SNS,ali da nema posla i da nemogu da ga nađu,ni ona ni njeno dvoje odrasle dece.On joj odbrusi,u fazonu,OK ne morate glasati za SNS.
E,sad ja pitam,da li su zaista došli do tog stepena legitimiteta da sada bukvalno ne moraju da vode dnevnu kampanju kako su oni prva,jedina i napredna vlast.
"Da vidim da li neko može da mi stane na crtu".
Inače,u petak ujutro slučajno naleteo na KcN emisiju koju vodi istaknuti član SNS i bivši voditelj Radio Fokusa.Verujem da znate ko je dotični,ne bih javno da mu podižem popularnost.
U jednom uključenju javila se gledateljka iz Jagodine i rekla mu da su oni porodično svi učlanjeni u SNS,ali da nema posla i da nemogu da ga nađu,ni ona ni njeno dvoje odrasle dece.On joj odbrusi,u fazonu,OK ne morate glasati za SNS.
E,sad ja pitam,da li su zaista došli do tog stepena legitimiteta da sada bukvalno ne moraju da vode dnevnu kampanju kako su oni prva,jedina i napredna vlast.