2014 Mercedes C Class
Re: 2014 Mercedes C Class
Tablet ima u dve velicine?
Da. Tj ekran, okvir je uvek iste velicine.

Ruzniji mi ovaj veci,on tek izgleda nakalemljeno. Slicno kao u A6, izadje ti monitor za komp iz instrument table, tamo je mali plus sto moze da se uvuce ali svejedno je veci deo vremena napolju i izgleda neskladno
Poslednja izmena od stefanan u 30 Nov 2014, 12:23, izmenjeno 1 put ukupno.
Meni je ovaj veci mnogo lepsi, cak mislim da su trebali jos lepsi i tanji okvir da stave. Mada od tih tablet resenja, ovo mi je najlepse

Pa kad skoro da nije tablet resenje 

Tablet u lezistu 

Lepse je to sve uradjeno u Passatu 
Najveci problem je mozda debljina okvira. Al dobro, kontam da se posle par dana navikne pa se ni ne primecuje.

Najveci problem je mozda debljina okvira. Al dobro, kontam da se posle par dana navikne pa se ni ne primecuje.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Da je moglo lepše jeste, ali da vozim ovako opremnjen auto, mislim da bih patio od patkobolje zbog tog tableta. 

Širim haos!
Koji je ovo Merc ?Scuderia napisao:Meni je ovaj veci mnogo lepsi, cak mislim da su trebali jos lepsi i tanji okvir da stave. Mada od tih tablet resenja, ovo mi je najlepse
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Onaj novi kupe, sto lici da je iz '65-e
Meni tablet uzivo nije smetao uopste, ali sam navikao.kod.mene na slicno resenje, samo sto se izvlaci.i.uvlaci. Ovaj manji je vec ruzan malo, jer ima predebeo plasticni okvir. Bolje da su taj manji ceo smanjili, ali kapiram da je to previse komplikovano, ovako isto kuciste za ekran, samo razlicit okvir.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Veći ekran kod bilo kog auta uvek izgleda bolje. Meni je onaj mali u BMW-u baš gadan. E90 bih pre uzeo bez ikakvog ekrana nego sa malim.
Bolje i mali neko nikakav. E90 je bas prazan bez te 'grbe' na tabli, pa cak i ako je mali ekran u pitanju.
Ja bi polovnjak e90 mozda cak namerno gledao bez ekrana,pa ubacio aftermarket koji ide umesto CDa, mislim da je oko 400-500e