Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Re: Dobro veče

Post od Ogi »

Smaraju do bola, nekada sam pratio redovno a sada kada god ukljucim samo sernjaju o pravilima, bezbednosti, pozivaju neke indijance u svrhu promocije raznih agencija, ministarstava itd. a automobili u tragovima.
Korisnikov avatar
Neo
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2013, 22:11
Garaža: Toyota Rav4

Post od Neo »

+1
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Heinz, mogu da ostave u javnu garazu gde ti garantuju da ces zateci auto, ali ne i u stanju u kom si ga ostavio. Zavisi na koliko dolaze, ako je vise od dve nedelje isplativije je iznajmiti garazu tamo gde ce biti smesteni nego ostaviti u javnoj. Mozes da iznajmis garazu sa obezbedjenjem za 50-100 evra mesecno skoro svuda po gradu.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Pa i ne bas svuda po gradu. Po centru su 150- 200e. To vi provincijalci mozda tako jeftino :mrgreen:

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Aj ne tripuj se, veca si provincija od mene tamo dole sa murijom, stovaristima i slicno :kezo:
Rekao sam skoro svuda, ja sam trazio skoro resenje za sebe jer radim na Obilicevom vencu, i po Dorcolu ima garaznih mesta u zgradama za ispod 100 evra. 150 do 200 je uski suvi centar i da bude garaza da se useres od srece sto ti auto tako smesten. Garaza Zeleni venac iznajmljuje mesec dana 24h mesto za 9800 dinara, recimo, ko nece da se cima sa privatnim vlasnicima.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Koja to javna garaza garantuje da ces zateci auto?

Ja na takvu nigde nisam naisao...

U Italiji cak i pise da ima video nadzor ali ne garantuju ni za auto, ni za stvari u njemu.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Ne garantuju za stvari u njemu ni za ostecenja na autu, ali ako ti neko izveze auto a ti imas kod sebe karticu ili zeton, odgovornost je njihova
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Malo sutra.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Oni kazu da ne odgovaraju :)

Slika

Najmanji je problem izaci iz javne garaze bez kartice...
Poslednja izmena od Floyd u 30 Nov 2014, 14:55, izmenjeno 1 put ukupno.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ko god ima neki zanimljiviji auto koji ne vozi cesto ili zeli da ga sacuva preko zime samo parkira u trzni centar usce i miran je.
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Odakle ti ta ideja, zar nisu ovde bile informacije da su i tamo krali tockove i svasta nesto ?
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Mogu da parkiraju kod mene u dvorište. For free.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Svugde gde sam ja nailazio na kucni red i pravila pisalo je da ne garantuju za bezbednost vozila, ali kradja se nije pominjala. Ocito nisam precizno informisan.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Nisi, morali bi da imaju ozbiljnu evidenciju za to, ima par manjih garaza gde mozes posebno sa radnicima da se dogovoris da niko drugi ne sme da istera auto, ali u javnim, ne mogu oni da prate ko god ulazi i izlazi sa kojim kolima.
Udjem pesaka, uzmem karticu i na istu isteram tvoj auto :)
Cak i da imaju sistem snimanja tablica, iste se lako zamene, udjes yugom i zamenis tablice, ostavis yuga :)
Rakhil napisao:Aj ne tripuj se, veca si provincija od mene tamo dole sa murijom, stovaristima i slicno :kezo:
Rekao sam skoro svuda, ja sam trazio skoro resenje za sebe jer radim na Obilicevom vencu, i po Dorcolu ima garaznih mesta u zgradama za ispod 100 evra. 150 do 200 je uski suvi centar i da bude garaza da se useres od srece sto ti auto tako smesten. Garaza Zeleni venac iznajmljuje mesec dana 24h mesto za 9800 dinara, recimo, ko nece da se cima sa privatnim vlasnicima.
Pff, sada ces mi jos reci da je to sto imam pandura ispred zgrade 24h dnevno, minus :D
Osim sto je Obilic 14000 dinara :D
Ti si spomennuo garazu sa obezbedjenjem, a ne neko garazno mesto koje mozes da iznajmis za 100e, tako da smo na razlicito mislili :)
Na vracaru drugar izdaje garazno mesto za 200e, plus rucna vrata od garaze, a niska da ne moze SUV da udje.
Zato kazem, kada se spominje centar, ja mislim da malo zajebanija podrucja kao sto su Dorcol i Vracar posebno.
A ovde kod mene moze covek da ostavi auto kakav hoce na ulici, nece ga niko ukrasti, sigurno, pogotovo ako ga ostavi da blene pandur u njega direktno :)
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

I da garantuju i da ne garantuju, oni očigledno traže mesto gde je auto siguran, a ne da nekome uvale da on bude odgovoran :)
Odgovori