Dobro veče
Re: Dobro veče
Pa takvo nesto ne postoji 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Jezivo kakva je sisurda Alvirovic. Rodjenu majku bi prodao. Evo mu slina gostuje vec pola sata.
Da se ispegla "tramvaj" malo.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Dobro veče
Na stranu Alvirovića, ali ja sam prijatno iznenađen Stefanovićevim odgovorima, naročito onima koji se tiču ograničenja snage (a ne kubikaže) za mlade vozače, konačnom regulisanju visine registracije za (starija) vozila sa većim kubikažama i slično. I pored svega što prati tog lika (Stefanovića) deluje mi kao neko ko je konačno upućen (a možda i zainteresovan) da se takvi problemi reše. 
TT

TT
Upucen? Kad mu je Alvirko objasnio situaciju sa starijim vozilima i vecim kubikazama, dobio je odgovor u fazonu: Da, evo bas smo sad shvatili da je to problem 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Šta su pričali o ovome?Saša napisao: konačnom regulisanju visine registracije za (starija) vozila sa većim kubikažama
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Pa kad je doktor, naravno da je upucen 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Podržao je da se napravi bolja "koordinacija" (pogrešna reč, ali nema veze...) parametara na osnovu kojih će se obračunavati rehistracija, ali da sve treba da se uskladi sa min.finansija. U principu priča obećava...najzadTheWickerMan napisao:Šta su pričali o ovome?Saša napisao: konačnom regulisanju visine registracije za (starija) vozila sa većim kubikažama
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ma jasno je svima to godinama, ali je zeznuto napraviti "model" po kom ce drzava dobijati istu ili vecu kolicinu novca. To je poenta.Neo napisao:Upucen? Kad mu je Alvirko objasnio situaciju sa starijim vozilima i vecim kubikazama, dobio je odgovor u fazonu: Da, evo bas smo sad shvatili da je to problem
Kako da se registracija racuna na osnovu vrednosti auta kad je prosecan auto u Srbiji star 15 godina i vredi max 2k evra?

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Kao da ne zna koliki su popusti na matora kola.
A sem toga, ogranicenje samo po snazi je opet lose ako ne ubace odnos sa kg
A sem toga, ogranicenje samo po snazi je opet lose ako ne ubace odnos sa kg
- TheWickerMan
starac vujadin napisao:Podržao je da se napravi bolja "koordinacija" (pogrešna reč, ali nema veze...) parametara na osnovu kojih će se obračunavati rehistracija, ali da sve treba da se uskladi sa min.finansija. U principu priča obećava...najzadTheWickerMan napisao:Šta su pričali o ovome?Saša napisao: konačnom regulisanju visine registracije za (starija) vozila sa većim kubikažama
Taman dok ja se spremim da ubacim V6 u 75 za par godina, biće nešto od toga.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
PA to...a onda dodaš i i e39 540i ili M5 

Jeste pa opet da ga pretice tocak sa unutrasnje strane 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- TheWickerMan
Od E39 ili 530i ili 530d 
Miloše, ovaj put ću sam da stegnem točkove
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Miloše, ovaj put ću sam da stegnem točkove

Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .