stefank napisao:340i ubacaju, ne postaje 335 nista, cini mi se. Meni glupo sto micu tu 28i oznaku, bas mi je nekako simpa, izdvaja se.
O postaje, 335i neče više postojati, nego če biti 340 sa novim motorom.
@A3...

stefank napisao:340i ubacaju, ne postaje 335 nista, cini mi se. Meni glupo sto micu tu 28i oznaku, bas mi je nekako simpa, izdvaja se.
U bmw vs skoda, je obuhvaćen i Audi.ADrei napisao:vidim forum nam je bas napredovao poslednjih dana, konacno se porede mercedes vs vw, bmw vs skoda...
realno je Audi bez konkurencije pa sa njim i nema poente porediti ove "premiume"![]()
Ja ne znam da li ja pricam spanski, ali imas dole sklopljenu konfiguraciju na 65.000e, koliko kosta i Mercedes c klasa koju ja sklapam, sa ne samo podesivim, nego i vazdusnim ogibljenjem.Scuderia napisao:A coveka. Gledam sad cenovnik mercedesa BAZNI C180BT (motor iz rešoa) kosta identicno kao 2.0TDI 150ks HIGHLINE koji izgleda kao svemirski brod spram klot C klase.Xepoj87 napisao:Ako je u Nemackoj skuplja c klasa za 2000e, a na kraju, sa opremom izadju isto, kapiram da je i kod nas identicna situacija.
Sent from my Sony
Na koju foru onda neki 200/220CDI sa istom opremom kao passat highline (LED, sportska sedista, koza alkantara, adaptivni tempomat i sta jos stefank nabroja) moze da kosta isto?
Geza napisao:Žali bože toliko pobijenih foka...