Na konferenciji je lakat spomenuo Vujosevic. Takodje je rekao i da bi ih Zvezda osakatila kad bi igrali cesce, to je takodje istina? Blazic je rekao da su imali kontakt i da zna da je Muric vec imao problema sa ramenom. A sad nastavi sa udaranjem glavom o zid
Poslato telepatski
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Haha care, opet citiras Vujosevica. Kazem ti lepo, rame sam iščašio nekoliko puta "blago" i 3 puta tako da su morali pod anestezijom da mi ga vraćaju. Na kraju sam ga i operisao. Onako kako je Murić držao ruku kad je izlazio se drži ruka koja je povređena u ramenu...
Poslato telepatski
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Gledao sam celu konferenciju za stampu, tako da znam tacno i sta je rekao Dule i sta je rekao Blazic.
Link na Blic sam stavio za one koji nisu gledali.
I odmah sam rekao da duel sa Lazicem nisam video na snimku (citirao sam Dulenceta), a i duel sa Blazicem je delovao mekano.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
ovde mozes da vidis vecinu koje sam crtao ali ti je najbolje da odes na temu oblacenje cigana pa da se upises sta bi hteo i da pratis sta sledece radimo pa da narucis sa nama posto ja ne radim sa profitom i da cuvam na lagerui vec nas se skupi pa uradimo svi zajedno, koliko vas izadje toliko i mene izadje
pozz