Testovi automobila - Opšta tema o modelima
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Testovi automobila - Opšta tema o modelima
Dva totalno razlicita auta.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
+1.
Mimoilazne prave, što bi se reklo u geometriji.
Sent using Tapatalk
Mimoilazne prave, što bi se reklo u geometriji.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Mazdu jedino zeza slaba prodajna i servisna mreža. Inače, uz dužno poštovanje Octaviji, mislim da je Mazda bolji izbor.
Posetite www.garaza.rs !
nidza napisao:18k je bezobrazno blizu Octavii Elegance Tdi 150 ks.
Tapatalk
Kako je kod vas jeftina škoda, u SLO ti je nešto takvo oko 23 24 hiljade bez nekih dodataka
Imamo mnogo zaebanog uvoznika pa mu škoda uzvraca respect, tolko je dobre rezultate pravio da cak ni porsche nije mogao da mu ukine zastupnistvo.
Mazda nema gepek, uz dužno poštovanje.
TT
TT
Ammmm... No.trojanac napisao:Mazdu jedino zeza slaba prodajna i servisna mreža. Inače, uz dužno poštovanje Octaviji, mislim da je Mazda bolji izbor.
Mazda je nasminkana igracka koja ce biti zanimljiva cirke 14 meseci. Onda ces shvatiti da u servisu cekas deo 68 dana (nesto tipa filter za gorivo), da ti je servis 120km u jednom smeru od kuce, i da je nikad neces prodati. Pritom ce i dizajn postati dosadan, kao i sve Mazde do sada. Nervirace te klasicni japanski enterijer od reciklirane flase Coca Cole.
Sto se ovoga tice, Skoda pravi event na svetskom nivou, predstavljanje novog Superba. Bili smo u uzem izboru, ali je odluka pala na Portugal, jer im je vise odgovarao "mediteranski duh". Sto ce reci, prvo sledece posle toga - eto ih u Bg.ftj napisao:Imamo mnogo zaebanog uvoznika pa mu škoda uzvraca respect, tolko je dobre rezultate pravio da cak ni porsche nije mogao da mu ukine zastupnistvo.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ne voli Mazdu, a ne voli ni zeceve 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
He, he, znao sam da će da se spomene Oktavija. Možda jeste racionalna kupovina, ali mi se nikako ne sviđa.
Ako dajem toliko para želim da godinama uživam u svom izboru, a ne da se lagano kajem kad god vidim Mazdu 3.
Servis u Nišu je dobar, rade stabilno godinama. U okviru iste kuće je i Hyundai i Fiat. Oni su direktni uvoznici, nemaju veze sa Dipem-om. Kažu da delovi iz Austrije stižu za nedelju-dve maksimalno.
Moja koleginica je kod njih kupila Mazdu 2 2008 tako što sam je ja ubedio da kupi na osnovu testova sa neta, žena razmišlja da opet kupi novu dvojku, prezadovoljna i kolima i servisnom podrškom.
Vozila nema na lageru, najava je za kraj januara, verovatno i kasnije.
Imaju sada neku akciju za vlasnike Mazdi (mogu da je iskoristim
) , učešće je minimum 10000, ostatak bez kamate na 3 godine.
Jedino što bi to trebalo realizovati do kraj decembra, čak i ranije, od januara plaćati kredit za auto koji stiže verovatno marta. Opet, to znači da mi ne trebaju odmah zimske gume, nego da to ostaje za sledeću zimu.
Gepek jeste prilično mali, kod Sporta je praktičniji od Sedana, ali mi je sedan lepši, i stvarno je fenomenalan za vožnju.
Po priči prodavca odlično im je krenula flotna prodaja. Pharma Swiss ima 7-8 komada u Nišu, Filip Moris je kupio za svoje potrebe priličan broj, skoro su isporučili iz Niša 10tak vozila Eulex-u, a ako sam dobro razumeo - Vlada Srbije kupuje više desetina komada Mazde 3
Ako dajem toliko para želim da godinama uživam u svom izboru, a ne da se lagano kajem kad god vidim Mazdu 3.
Servis u Nišu je dobar, rade stabilno godinama. U okviru iste kuće je i Hyundai i Fiat. Oni su direktni uvoznici, nemaju veze sa Dipem-om. Kažu da delovi iz Austrije stižu za nedelju-dve maksimalno.
Moja koleginica je kod njih kupila Mazdu 2 2008 tako što sam je ja ubedio da kupi na osnovu testova sa neta, žena razmišlja da opet kupi novu dvojku, prezadovoljna i kolima i servisnom podrškom.
Vozila nema na lageru, najava je za kraj januara, verovatno i kasnije.
Imaju sada neku akciju za vlasnike Mazdi (mogu da je iskoristim

Jedino što bi to trebalo realizovati do kraj decembra, čak i ranije, od januara plaćati kredit za auto koji stiže verovatno marta. Opet, to znači da mi ne trebaju odmah zimske gume, nego da to ostaje za sledeću zimu.
Gepek jeste prilično mali, kod Sporta je praktičniji od Sedana, ali mi je sedan lepši, i stvarno je fenomenalan za vožnju.
Po priči prodavca odlično im je krenula flotna prodaja. Pharma Swiss ima 7-8 komada u Nišu, Filip Moris je kupio za svoje potrebe priličan broj, skoro su isporučili iz Niša 10tak vozila Eulex-u, a ako sam dobro razumeo - Vlada Srbije kupuje više desetina komada Mazde 3

- methane.master
Kraj priče, i ja bih isto rezonovao.jocas napisao:He, he, znao sam da će da se spomene Oktavija. Možda jeste racionalna kupovina, ali mi se nikako ne sviđa.

Širim haos!
Ja bih kupio Merca 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
Ti sa svrakinim felnama se ne javljaj. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Trojke, slike su fantastične! Ove mogu bez blama da idu u bilo koji svetski časopis ili sajt:

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Hvala. Potrudili smo se i nastavljamo u tom smeru. Problem sa fotkama je što traže puno vremena da bi ovako izgledale. I fotke enterijera su dobre, a iskoristili smo mali trik da bi sve okolo bilo belo, nije to naknadno urađeno.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !