Malo da prikazemo zemaljsku tehniku
Ovako su u SDPR-u zamisljali modernizovan tenk T-55, steta sto su svi iseceni i baceni u staro gvozdje
Mogli su bar da ih delimicno modernizuju i prodaju slabije ekonomskim stranim trzistima.
ostalo je jos dosta 55-ica kod nas
nego stoje od kraja rata, realno mi to ne mozemo da odrzavamo, doduse nisu konzervirane stoje kao otpad al , kontam ruskaja masina njima to nista ne smeta
mislite da bi Srbija mogla to da prodaje po svetu? Ako veliki brat dozvoli onda da, a imamo priliku da vidimo kako je prosla nabavka LAzara 2 za policiju Karacija...
Heineken napisao:
mislite da bi Srbija mogla to da prodaje po svetu? Ako veliki brat dozvoli onda da, a imamo priliku da vidimo kako je prosla nabavka LAzara 2 za policiju Karacija...
Kako je prošla? Ja mislio kupili?
-------
Što se tiče traktora, Rusi dosta koriste one sa gusenicama i obično ih proizvode u kombinovanim civilno/vojnim fabrikama.
T55 sa motorom u top stanju trosi 280-330l goriva na 100km i neka je ovde skidanjem kupole i naoruzanja olaksan 30%, opet mu je tezina 20-25t i potrosnja ogromna. Neisplativo, pogotovo u poredjenju sa modernim traktorima.
Heineken napisao:
Kako je prošla? Ja mislio kupili?
-------
Što se tiče traktora, Rusi dosta koriste one sa gusenicama i obično ih proizvode u kombinovanim civilno/vojnim fabrikama.
Umesali se nasi partneri Ameri i napravili haos, tako da od toga izgleda nece biti nista. Vidis da nema nikakvih informacija, ovi iz SDPR cute kao zaliveni..
Izgleda da ce kupovati americke oklopnjake iako je prvobitno donesena odluka o nabavci Lakija 2.
Sloba napisao:T55 sa motorom u top stanju trosi 280-330l goriva na 100km i neka je ovde skidanjem kupole i naoruzanja olaksan 30%, opet mu je tezina 20-25t i potrosnja ogromna. Neisplativo, pogotovo u poredjenju sa modernim traktorima.
Sent from my HTC One V
Naravno da se ne isplati za nase trziste, tamo gde je nafta jeftina a treba obraditi ogromne povrsine zemlje tamo se i isplati.