2015 Volkswagen Passat
Re: 2015 Volkswagen Passat
Naslon za ruku koji Comi pominje baš kvari utisak u enterijeru.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
To su ukusi, c klasa mi je ocajna iznutra, izgleda bas jadno u poredjenju sa pasatom, daleko jeftinije, enterijer c klase deluje bas kineski i nekvalitetno, jos se na kraju setili da nalepe onaj tablet, tuga 

Hehe, kralju 

Da se ne lažemo nije mercedes džabe najcenjenija marka među paorima, i ne predstavlja džabe božanstvo u albaniji i među romskom populacijom. Oduvek su im najšljaštećiji i in your face enterijeri.
VAG lobi uspesno brani marku 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
ADrei napisao:uz duzno postovanje mercedesu, kad je passat bolji od c klase, cemu se oni nadaju kad izadje novi Audi A4
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tako je !!!
Audi forever !!!

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
http://p5.focus.de/img/fotos/origs41837 ... bild03.jpg
Napomena: Nije preporucljivo da link otvaraju stariji vagenovci kao i oni sa slabijim srcem
Napomena: Nije preporucljivo da link otvaraju stariji vagenovci kao i oni sa slabijim srcem

^^

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja sam mislio da je to....samo legenda....toliko crvenog...