methane.master napisao:Tako je kod manje-više svih ovlašćenih. Pobrojano ipak relativno sitno košta, ali šta kad ti se nedajbože desi da ti ode letva volana, kao Blaugrani? Onda baš i nije pametno ako si se prethodno pozdravio sa mrežom ovlašćenih.
Po meni isplati rizik ako je vozilo redizajn. Ako je vozilo potpuno nove generacije, onda se isplati 2-3 godine biti u garanciji.
Ja licno sam imao plan da raskrinkam tu garanciju (i da opet, ako treba na sudu dokazem svoje), cisto da pokazem da je to cist monopol.
Da sestra nije uzela Civica (jer je ipak preovladao razum), Yaris 1.33 bi bio pokusni kunic, potpuno nov.
Npr. ne moze niko da mi objasni ako ja menjam ulje koje ima fabricku Toyota specifikaciju, i stavljam filtere koji imaju atest, da cu izgubiti garanciju na podizac stakla koji crkne recimo?
U Evropi postoji kampanja right to repair, i tamo ovlasceni funkcionisu na skroz drugoj bazi, u odnosu kod nas.
Cak i da sam to uradio i da su me izbacili iz garancije, imao bih dovoljno zivaca, novca i znanja da ih dobijem na sudu..
A ovi nasi tabloidni mediji samo to cekaju..