Gaginh0 napisao:Kako volite da hranite ego, nije ni cudo koliki kompleks imate
Cekajte ljudi, dogovorite se ko ima komplekse, a ko nema. Ja kad god slusam neku raspravu, cas grobari imaju kompleks, cas delije imaju kompleks. U sustini oba tabora su iskompleksirana.
P.S. Navijam za Zvezdu, koliko se to moze zvati navijanje jer ne pratim domaca takmicenja.
@ Kuzmanovic: pa zbog cega da imamo komplekse i cime su nam nabili? Zvezda za 15 godina nije osvojila 5 titula u svim ekipnim sportovima zajedno. Imaju kompleks od Partizana kao HR od SRB...
@ Delija: jel daleko Partizanova Evropa kad imas obraza da podjebavas za nju? 4 godine za redom bili u Top16, pa Top8, pa F4, mada mislim i da smo vise puta bili u Top16 ali me mrzi da trazim...
Gaginh0 napisao:Kako volite da hranite ego, nije ni cudo koliki kompleks imate
Cekajte ljudi, dogovorite se ko ima komplekse, a ko nema. Ja kad god slusam neku raspravu, cas grobari imaju kompleks, cas delije imaju kompleks. U sustini oba tabora su iskompleksirana.
P.S. Navijam za Zvezdu, koliko se to moze zvati navijanje jer ne pratim domaca takmicenja.
Predji da navijas za Vošu! I ovako se ogromna vecina ovde prisutnih novosadjana klanjaju tudjem, pa da uteras lepo kontru!
Neka hvala, niste mi simpaticni od kada ste drugaru skinuli majicu ispred stadiona. Doduse i on je mentol obukao Zvezdinu majicu i krenuo u NS na bleju i obilazak grada, a pritom nije navijac.
P.S. Sta radite sa skinutim majicama? Poklanjate drustvu koji navija za taj klub (u ovom slucaju Zvezda).
@Kuzmanovic
A ne, oni su fini momci - u stvari, cekaj, pa gomila krimosa se krije iza njih? Ma nemoguce...
@Gaginh0
Pa finalista tog "smesnog kupa" je ocetkao Real u sred Madrida prosle nedelje i to sa mnogo slabijom ekipom od one koju su imali prosle godine. A Valensija da je zadrzala tim od prosle godine djavola bi bili fenjerasi - mada su se i sad probudili.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Da, Partizan nije prosao dalje u Ligi sampiona 03/04 jer je bio u grupi sa Portom koji ju je osvojio, Marsejom koji je bio finalista Kupa UEFA i tradicionalno nezgodnim Realom. Da su bili bilo koji drugi timovi mislim da bi imao svetlu buducnost...