Mercedes GLE Coupe
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Mercedes GLE
Ne znam ko je gori. BMW koji pravi takve nakarade ili Mercedes koji ih prati. 

Širim haos!

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- BobRock
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Octavia 1.9 TDI A5 FL,Kia Ceed 1.4 2014
X6 sa Mercedesovim znakom 

Kako mu gadno stoje farovi
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Klon jeftinog kineskog klona X6 sa Mercedesovim znakomBobRock napisao:X6 sa Mercedesovim znakom

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Svi se sprdali sa BMW-om za X6 a vidi sad
Prica se da i Audi sprema nesto slicno...

Ja se i dalje sprdam sa x6 i ovim sranjem.
A da se svi sprdaju, ne bih se slozio, ima opasno veliki broj ljudi koji se loze na x6. Naravno, ja ih aminujem svaki put kada mi to kazu.
Sent from my Sony
A da se svi sprdaju, ne bih se slozio, ima opasno veliki broj ljudi koji se loze na x6. Naravno, ja ih aminujem svaki put kada mi to kazu.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Majko koji blam sa ovim autom.
Ni klasa kao klasa mi nije draga, ali ok, BMW necu ismevati jer su prvi uocili prostor za profit i stegli muda da pokusaju i za to samo respect. Kao sa 'i' serijom...ogroman respect.
Cak bih mogao da opravdam Mercov model da nije klasican klon zacetnika klase. Sramota!
Postujem 6gc i A7 jer nisu klonovi CLS-a, upali su u klasu svojim dizajnerskim pravcem, a ovde to ne vidim...vidim samo cilj-sto vise liciti na x6.
Ni klasa kao klasa mi nije draga, ali ok, BMW necu ismevati jer su prvi uocili prostor za profit i stegli muda da pokusaju i za to samo respect. Kao sa 'i' serijom...ogroman respect.
Cak bih mogao da opravdam Mercov model da nije klasican klon zacetnika klase. Sramota!
Postujem 6gc i A7 jer nisu klonovi CLS-a, upali su u klasu svojim dizajnerskim pravcem, a ovde to ne vidim...vidim samo cilj-sto vise liciti na x6.
Dobra sisa zlata vredi.
Ma daj molim te, A7 i 6gc su isti potezi kao ovaj ovde, kopirati nesto za sta vidis da je finansijski uspesno.
To sto je u toj klasi bilo vise mesta raznolikosti, ne menja sustinu poteza.
A ovaj auto uopste ne hejtujem zbog toga sto su iskopirali nekoga, posto je to uvek bilo normalno, nego zato sto hejtujem celu tu klasu vozila.
To sto je u toj klasi bilo vise mesta raznolikosti, ne menja sustinu poteza.
A ovaj auto uopste ne hejtujem zbog toga sto su iskopirali nekoga, posto je to uvek bilo normalno, nego zato sto hejtujem celu tu klasu vozila.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
...nije slicno, bice mnogo lepseFloyd napisao:Svi se sprdali sa BMW-om za X6 a vidi sadPrica se da i Audi sprema nesto slicno...

Sent from my iPhone using Tapatalk
x6 nakon restylea izgleda pakleno a za ovaj necu jos da presudjujem dok ne vidim uzivo al za sad je katastrofa.