2015 Volkswagen Passat
Re: 2015 Volkswagen Passat
Ivane, placena reklama ne moze bii ociglednija. Prvo se napominje da je C klasa iznad audija i bmwa, pa se onda 3 puta spominje c klasa koja cilja kinesko trziste, pa kako je Passat jednak C klasi, da bi na kraju ispao bolji. Ranije nisu naisli na te probleme kod c klase a sada su.toliko strasni, da je to veoma bitno.
Pa onda napominjanje da je koza u c klasi samo uz doplatu, a jos i da je loseg kvaliteta, dok jenu.passatu isto doplata onaj.enterijer, ali se to ne pominje... I u svakoj drugoj recenici mozes osetiti da je tekst ciljan. A da, jos nisu ni vozili auto.
Ovo moze da proguta samo neko ko zaista zeli da Passat bude bolji.
Sent from my Sony
Pa onda napominjanje da je koza u c klasi samo uz doplatu, a jos i da je loseg kvaliteta, dok jenu.passatu isto doplata onaj.enterijer, ali se to ne pominje... I u svakoj drugoj recenici mozes osetiti da je tekst ciljan. A da, jos nisu ni vozili auto.
Ovo moze da proguta samo neko ko zaista zeli da Passat bude bolji.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ne, taj je za karavana, gde je logicno da ce da pobedi. Pritom, oba premium modela su klot na testu.
IA tu te i demantuju za tvoju izjavu da je passat udobniji.
I da, naravno da se ne uzima vazdusno ogibljenje.za sportsku voznju, vec za udobnost, za sportsku imas podesivo sportsko ogibljenje.
Sent from my Sony
IA tu te i demantuju za tvoju izjavu da je passat udobniji.
I da, naravno da se ne uzima vazdusno ogibljenje.za sportsku voznju, vec za udobnost, za sportsku imas podesivo sportsko ogibljenje.
Sent from my Sony
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Upravo to od samog pocetka 90% nas ovde govori, a neki i ponavljaju 10-ak putagoblin napisao:Za sada ne vidim ni jednu znacajnu zamerku Pasatu, osim sto smatram da je precenjen jel tehnicke karakteristike u auto industriji nikada nisu bile dovoljan razlog za izjednacavanje cena izmedju premijum i non premijum brendova.

Ostalih 10% je "uvredjeno" tom konstatacijom

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
A 100% vozaca premiuma je skandalizovano i uvredjeno na bilo kakvu pomisao poredjenja skode i vwa sa njima.
Uvek moze sve da se poredi i niko nije uvredjen time, smesna izjava. Mi samo tvrdimo da ne trebaju da kostaju isto, a vi da treba.
Jednostavno, suprotna misljenja o vrednosti nekog proizvoda.
Sent from my Sony
Jednostavno, suprotna misljenja o vrednosti nekog proizvoda.
Sent from my Sony
Eos, Feton, V10 TDI... Ali mislim da sa Pasatom nece napraviti gresku jel ocekujem da ce i trenutna cena drasticno da se spusta tokom vremena, a proizvod je sigurno vrhunski.nidza napisao:Na stranu sve napisano, ja imam jedno pitanje: Kada je poslednji put izgledalo da VW ne zna šta radi?
Naravno, mislim da ce da postane novi b5.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Enterijer C klase kao iz a1 i A klase???!
Ovo vec prelazi u kategoriju rasnih, legendarnih izjava.
Gledam link, kad ono Auto Bild
Hahaha, vrh vrh vrh...ko ne zna da je AB 34524 puta vise nastrojen VAG-u i od samog Ivana, taj i moze da poveruje u bajke i basne.
Ova tema je postala takvo smece i poligon za proseravanja da prosto...cudom se cudim kako administracija nije vec reagovala razdvajanjem, opomenama iki nekim lockom.

Ovo vec prelazi u kategoriju rasnih, legendarnih izjava.
Gledam link, kad ono Auto Bild

Hahaha, vrh vrh vrh...ko ne zna da je AB 34524 puta vise nastrojen VAG-u i od samog Ivana, taj i moze da poveruje u bajke i basne.
Ova tema je postala takvo smece i poligon za proseravanja da prosto...cudom se cudim kako administracija nije vec reagovala razdvajanjem, opomenama iki nekim lockom.
Dobra sisa zlata vredi.
- Ivan
U koju kategoriju upadaju tvoje izjave kada ti accord sa 156ks leti i kida, 2.4i pogotovo, a onda ti je brzi rs tdi sa manje ks ocajno spor, takodje ti je enterijer u accordu vrh, a u passatu koji je na slican fazon odradjen je opet ocaj, pa onda pominjes golfa/oktaviju u pokusaju degradacije, a ne spominjes da panamera ima slicno dizajniranu armaturnu tablu 

Klasican amaterizam i pucanje u prazno.
Accord kida (kad znas da vozis jel da?), oba Accorda. Enterijeri koje si spomenuo (kao i svaki koji komentarisem) komentarisem sa DIZAJNERSKE strane u koji nisam seo.
Accord nikako nema isti enterijer kao Passat (legendarno), a kamoli sa Panamerom
nevera 
Sve vise pocinjem da verujem da ti je neko hakovao nalog...ovakve ispade je imao moj buraz u 7.osnovne kad je komentarisao automobile. Ja ne verujem sta citam.
RS tdi sam pisao, i stojim iza toga, da je spora na papiru kad gledas sve cifre, sto nema nikakve veze ni sa Accordom ni Panamerom ni planetom Pluton.
I tako, objasnih ti ja na brzaka sta je sta, isto ovo je pisalo u istom ovom smislu, ali kad covek nema sta pametno reci, onda krene da baljezga o Accordima i grudva se sam sa sobom.
Accord kida (kad znas da vozis jel da?), oba Accorda. Enterijeri koje si spomenuo (kao i svaki koji komentarisem) komentarisem sa DIZAJNERSKE strane u koji nisam seo.
Accord nikako nema isti enterijer kao Passat (legendarno), a kamoli sa Panamerom

Sve vise pocinjem da verujem da ti je neko hakovao nalog...ovakve ispade je imao moj buraz u 7.osnovne kad je komentarisao automobile. Ja ne verujem sta citam.
RS tdi sam pisao, i stojim iza toga, da je spora na papiru kad gledas sve cifre, sto nema nikakve veze ni sa Accordom ni Panamerom ni planetom Pluton.
I tako, objasnih ti ja na brzaka sta je sta, isto ovo je pisalo u istom ovom smislu, ali kad covek nema sta pametno reci, onda krene da baljezga o Accordima i grudva se sam sa sobom.
Dobra sisa zlata vredi.
- Ivan
Kako se nevesto pokusavas izvuci iz svojih nebuloza, znaci accord sa 201ks ima isto ubrzanje kao oktavija sa 184ks (tezine su im slicne) i accord kida, a oktavija je ocajno spora (jos ni ne spominjem automatika jer je cak i sporiji dosta), uzivaj, objasnio si
Sto se tice dizajnerskog pravca, to si i sam komentarisao kako ti je najgore (da ne nabrajam prideve sad) kada je ekran iznad komandi klime, a ispod horizontalnih otvora ventilacije, ali nema veze udarila amnezija izgleda
Sto se tice dizajnerskog pravca, to si i sam komentarisao kako ti je najgore (da ne nabrajam prideve sad) kada je ekran iznad komandi klime, a ispod horizontalnih otvora ventilacije, ali nema veze udarila amnezija izgleda

Moje mišljenje je da su te prestižne sprave napravljene iz razloga promocije marke, sa svesnim gubitkom. Sa druge strane indirektno kroz prodaju uobičajenih proizvoda kompenzuju gubitak.goblin napisao:Eos, Feton, V10 TDI... Ali mislim da sa Pasatom nece napraviti gresku jel ocekujem da ce i trenutna cena drasticno da se spusta tokom vremena, a proizvod je sigurno vrhunski.nidza napisao:Na stranu sve napisano, ja imam jedno pitanje: Kada je poslednji put izgledalo da VW ne zna šta radi?
Svaki veliki proizvođač ima slične primere.
Iz tog ugla se ne slažem da nisu uspeh, nego proračunat potez.
Tapatalk
Posto je ocigledno da je utisak praksa-papir za tebe (mnogo) visa matematika, ne bih te vise zadrzavao.Ivan napisao:Kako se nevesto pokusavas izvuci iz svojih nebuloza, znaci accord sa 201ks ima isto ubrzanje kao oktavija sa 184ks (tezine su im slicne) i accord kida, a oktavija je ocajno spora (jos ni ne spominjem automatika jer je cak i sporiji dosta), uzivaj, objasnio si
Kad naucis da NE preskaces redove u postovima i sacekas koju sekundu da se misaona operacija zavrsi, onda se javi...ali ne meni, pokazao si 'strucnost', skoro kao 'objektivnost'.
Papir-praksa, papir-praksa...hajde za mnom- papir-praksa...mozda bude nesto lakse da resis rebus.
Enterijer i ventilacije i klime itd.... lele, al' je tebi dooobro

Izvinjavam se administraciji za off iako je tema i onako otisla u K!
Dobra sisa zlata vredi.
- Ivan
Nema potrebe da pokusavas da glumis mangupcica u nedostatku argumenata.
@goblin koliki pad cena u % predvidjas kada kazes drastican?
@goblin koliki pad cena u % predvidjas kada kazes drastican?