Sve je bilo super, od automobila preko besplatne hrane i pica pa do sjajnog ambijenta.
Jedino zbog cega sam popizdeo je "voznja" koja je bila dugacka bukvalno 2 minuta posle cega sam izmolio za 1 minut. Igrom slucaja sam se vozio sa nekim seronjom jer posle kada sam decku koji mi je prodao sadasnji auto to rekao, on je bio u fazonu "pa sto nisi mene trazio, ajmo sada" ali ja sam vec krenuo kuci. Sreca pa sam isao sa zenom i sinom, upravo sam se i plasio takve voznje pa nisam hteo da idem sam jer sam znao da bih isao samo zbog 5 minuta voznje. Posle sam ih u utiscima napljuvao zbog toga. I kada sam kupovao auto probna "voznja" mi je trajala 500m ali sam tada bio ocaran i30 i uzeo bih ga i na slepo. To je totalno losa politika. Kada su vec ovo organizovali, trebalo je da se vozi mnogo duze, svako da vozi auto koji hoce, jeste da je bilo puno ljudi ali traje iovako ceo dan.
Sto se tice utisaka, FANTASTICNO !!!

Prikazani modeli su sa brdo opreme (navodno ce oni biti drugi nivo), cak i za tako kratku voznju sam mogao da steknem neke utiske.
Auto je MNOGO meksi, menjac je sada precizan, mnogo brzi i mnogo tisi, sedista imaju mnogo bolju bocnu potporu i dosta su meksa, udobnija.
U principu, to su stvari koje me najvise nerviraju kod ovog.
Vozio sam 1.6 benzin.
Auto je kompaktan, jaaako se lako vozi, ma sjajno, povecali su i gepek.
Ostavio je na mene DALEKO bolji utisak nego Elantra recimo.
Evo nekih slika:

Nego, mene sada interesuje vase misljenje. Sta mislite, koliko je racionalno zameniti stari i30 za novi? Dobio bih jaci motor, malo veci prtljaznik, dosta vise opreme, ESP... ?