U palminom slucaju konkretno, za miting u BG, 2000din po osobi, pa ti vidiTexonja napisao:Next, pa svi imaju te "profesionalne mitingase". Danas je jedan politicar kako rece Dunx (da ne pravimo promociju)bio u ZR i takodje sam u mom kraju video parkiran autobus sa nalepnicama njegove stranke i plakatima, a sa strane je na busu pisalo "Nova Crnja". Dakle, dosli ljudi autobusom da mitinguju, verovatno dobili po 200-300 kinti, sendvic i sok, iz njihovog ugla "malo se vozali, malo se sprdali, nesto pojeli i popili, prosao dan, zabavili se i jos dobili pare".
Je*e se njima za tvoj posao, jer kako neko rece ne vide ljudi dalje od svog nosa. Isto tako se ovim nazovi poljoprivrednicima je*e za ceo narod. Svakome se je*e za ostale, gledaju samo svoja dupeta i to po meni nije samo problem Srbije, nego planetarni problem.
Blokade puteva
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Re: Blokade puteva
Ma ok, nebitno je... Necu dalje, da ne uplicemo politicare i njihove jeftine reklame.
Nego, ovi ludaci danas opet blokirali!

Nego, ovi ludaci danas opet blokirali!

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Mene stvarno cudi da niko do sada nije ispraznio sarzer u njih.
Verovatno zato sto ih policija cuva i cirka zajedno sa njima.
Verovatno zato sto ih policija cuva i cirka zajedno sa njima.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Nikada mi nisu bile jasne te blokade po Srbiji.
Neodgovorno je i od strane poljoprivrednika (zato sto zagorcavaju zivot neduznim ljudima) a jos vise od strane vlasti (zato sto ih zabole za proteste i blokade).
Pre 2 godine je u Parizu bio protest poljoprivrednika...dosli su traktorima u grad, blokirali par ulica na par sati i odmah su poceli pregovori za ministarstvom.
Ovo sto rade nasi seljaci mi lici na one paravojne formacije iz Afrike, kojima se eto nadigo da uspostave barikade i blokiraju regionalni put.
Svaka normalna drzava bi to trebalo da tretira kao teroristicki akt usmeren protiv bezbednosti i slobode gradjana.
Neodgovorno je i od strane poljoprivrednika (zato sto zagorcavaju zivot neduznim ljudima) a jos vise od strane vlasti (zato sto ih zabole za proteste i blokade).
Pre 2 godine je u Parizu bio protest poljoprivrednika...dosli su traktorima u grad, blokirali par ulica na par sati i odmah su poceli pregovori za ministarstvom.
Ovo sto rade nasi seljaci mi lici na one paravojne formacije iz Afrike, kojima se eto nadigo da uspostave barikade i blokiraju regionalni put.
Svaka normalna drzava bi to trebalo da tretira kao teroristicki akt usmeren protiv bezbednosti i slobode gradjana.
Mene podseca na kaubojski film kad grupa revolverasa terorise ceo grad.
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Nemam više reči za ove blokade.
Ne zalazim u to ko ima pravo, ali apsolutno ne opravdavam blokiranje nedužnih!
Ne zalazim u to ko ima pravo, ali apsolutno ne opravdavam blokiranje nedužnih!
Daj nemojte preterivati. Pa i ovi nasi bi blokirali par ulica u bg, ali jbg ne moze.
Da se razumemo nemam nista protiv beogradjana, ali u beogradu je ulje iz vojvodine uvek bilo jeftinije nego ovde!
Kad je pre 2,3 godine poskupilo gorivo naglo poskupilo, u engleskoj je bilo sve blokirano, svi vidovi saobracaja.
Da se razumemo nemam nista protiv beogradjana, ali u beogradu je ulje iz vojvodine uvek bilo jeftinije nego ovde!

Kad je pre 2,3 godine poskupilo gorivo naglo poskupilo, u engleskoj je bilo sve blokirano, svi vidovi saobracaja.
... i bes protiv toga mogu izraziti na izborima, ALI to ne znaci da zato sto je neko besan na vlast treba da maltretira SVOJ narod i svoje sugradjane. Ne zaboravi da ovi kauboji ne maltretiraju ni vlast, ni Beogradjane, nego sopstvene sugradjane i komsijske gradove iz Vojvodine.nikaragva napisao: Da se razumemo nemam nista protiv beogradjana, ali u beogradu je ulje iz vojvodine uvek bilo jeftinije nego ovde!![]()
A da ne mogu da sednu u autobuse i automobile i odu u Beograd pred Vladu Srbije je neistina. Nego, tamo nece "ispasti face", ne mogu da piju pivo i peku rostilj... i ne mogu nikog da maltretiraju, da mu pljuju ispred auta i keze se.
Sad trenutno ne rade nista na njivi pa im isto dodje dal ce cirkati na blokadama ili ispred mesne zajednice.
Postigli su danas valjda dogovor
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Kada ne bih morao da platim bager, tj da imam jedan, lagano bih rasterao sve njih sa tih barikada....
Ko nece da se pomeri, nek se upozna sa

Ko nece da se pomeri, nek se upozna sa

Tako su i ovi dosli na vlast. A izgleda da ih bez bagera necemo moci oterati

Nisam mislio konkretno na ulje i sl., nego na cuvanje mira u bg, jer lakse je skupiti pola beograda na trgu i buniti se za nesto, nego pola vojvodine, posto u bg zivi ljudi ko u celom bg.
Dvaput nista je nista. Racunica je jasna.nikaragva napisao:posto u bg zivi ljudi ko u celom bg.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
samo je rekao istinu