S istom opremom jeste jeftiniji 7-8000, toliko sam presabrao samo sto sam preletio preko konfiguratora, bez i detaljnog zagledanja.
To za koliko ces koga da prodas kod totalno novih modela je totalno nezahvalno prognozirati, jer je situacija sa gubicima u postprodaji sarena od generacije do generacije gotovo svakog modela.
I po deseti put, koliko ocekujes da kosta Passat sa motorom kog trenutno niko na trzistu nema, 4x4, automatikom i opremom kakvu 90% kola D segmenta na putevima nema (ili tvrdis suprotno, posto ja i ne gledam bas cesto ni blizu opremljene, sve klotovi) a kakvu ima Highline model? Mozda 20k manje od Mecke, da bi ti bio zadovoljEn?

Kao sto rekoh, ja cak ne bih ni kupio Passata jer su za moj ukus i potrebe prosto dopadljiviji neki drugi modeli, ali taj auto nije ni po cemu toliko iza ostalih da treba da bude vise od 7-8k jeftiniji. Stavise, sem znacke na haubi rijetko je po cemu i iza, kvalitet je itekako na nivou, a ponuda motora i opreme je na zavidnom nivou. Prosto mi smeta taj fanboy-izam na osnovu nicega.