Brisači
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Brisači
Ima logike, hauba je asimetricna pa su brisaci na istom mestu samo metlice cine razliku.
Na UK je na vozacev brisac (njihov vozacev) dodato ono cudo sa polugama sto siri putanju, pa brise veci deo soferke. Da su ostali isti brisaci, masio bi pola vidnog polja UK vozaca.
Znam da sam retardirano objasnio, al poenta ostaje.
Znam da sam retardirano objasnio, al poenta ostaje.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Na EKO pumpi kupio tečnost za pranje stakla (letnju 99 dinara) auuu kako dobro radi!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- GJSenna
- Pridružio se: 18 Nov 2013, 19:20
- Garaža: Volvo S60 II, Audi A3 1.8T, bicikl...
Sada kad vec zahladilo odmah se vide losi brisaci, samo linije na soferki ostaju. Letos sam kupio boschove pred odmor i vec su otkazali. Ne znam kako vi gledate na bosch kao marku ali ja sam razocaran.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Bosch je sad simbol za bofl robu.Od akumulatora do brisača.Tako se bar priča poslednji par godina.
Nikad bolje brisače nisam imao na kolima, nego Bosch koji sam uzeo sa Amazona.
Tapatalk
Tapatalk
Samo fabricki su dobri, sve ostalo je kompromis
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Meni su tipski Bosch, i to bas set za Focusa, potrajali 6 meseci
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Posle odličnih iskustava na Puntu i 145ici, i na 75 su stavljeni Alca Flat brisači. Nema šumova, do 130 nema problema sa prijanjanjem (preko me ne zanima) a i povoljni su ( 320 kinti/kom). Delmax ih uvozi.

Kupio originalne Mercedesove, oko 5500rsd par, trajali jedva dve godine.
Kupio Bosch od uvoznika, oko 3000rsd par, jedva preko godinu dana.
Kupio Bear aero, oko 1800rsd par, godinu dana.
Idem sutra opet da uzmem Bear.
Kupio Bosch od uvoznika, oko 3000rsd par, jedva preko godinu dana.
Kupio Bear aero, oko 1800rsd par, godinu dana.
Idem sutra opet da uzmem Bear.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Obzirom na cenu, ti Alcos brisači su odlični. Nažalost nema ih za moj auto.TheWickerMan napisao:Posle odličnih iskustava na Puntu i 145ici, i na 75 su stavljeni Alca Flat brisači. Nema šumova, do 130 nema problema sa prijanjanjem (preko me ne zanima) a i povoljni su ( 320 kinti/kom). Delmax ih uvozi.
Širim haos!
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
U prosek mi traju godinu ipo s'tim što na prvu naznaku da će da počnu da mrljaju kupujem nove. Ali se zaprepastim, 6k za "orginalne" metlice i traju po 6 meseci - godinu dana 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Slazem se sa MekićGrujom, meni su se fabricki najbolje pokazali do sada. Uvek traju najduze i najbolje brisu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Kombinacija nov brisač i nova šoferka. Pretpostavljam da identičan brisač na staroj šoferci neće podjednako da traje.
Meni se jako produžio životni vek brisača, jer sam na autoputu, pa ih ugasim već preko 90 na sat.
Meni se jako produžio životni vek brisača, jer sam na autoputu, pa ih ugasim već preko 90 na sat.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Samo sto su jeftini i nista vise..preko 130-140 na mom autu neupotrebljivi ,odvajaju se od soferke ,komedija.TheWickerMan napisao:Posle odličnih iskustava na Puntu i 145ici, i na 75 su stavljeni Alca Flat brisači. Nema šumova, do 130 nema problema sa prijanjanjem (preko me ne zanima) a i povoljni su ( 320 kinti/kom). Delmax ih uvozi.
I z licnog iskustva za preporuku je Valeo i Champion ali naravno skuplji od ovih.
Treca opcija zameniti gumice pod uslovom da metlice nisu skroz rasklimane i ishabane.
Послато са Tesla_Tablet_785 уз помоћ Тапатока