Premium SUV modeli, prednosti, mane, razlike
Re: Premium SUV modeli, prednosti, mane, razlike
Ja bih rekao o prednjim mada ni zadnji nisu neki lepotani.
Inace slazem se da je odlican allrounder al jbg mnogo je ruzan pa bih zato ipak pre uzeo novi x5 iako je mnogo losiji u offroadu.
Inace slazem se da je odlican allrounder al jbg mnogo je ruzan pa bih zato ipak pre uzeo novi x5 iako je mnogo losiji u offroadu.
A ovaj?Laki021 napisao:Kao all-rounder mozda i najbolji auto na svetu.

http://www.autoscout24.ch/de/d/bmw-x6-s ... id=2817051
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Al su slikali samo klupu da se ne vidi krov pozadi, isto nizak?
Za te pare Cayenne only... because race car, X6 nije
Za te pare Cayenne only... because race car, X6 nije

Boringly average, but also perfect for school run mums
Da, o prednjim pricamo. Mnogo su gadni, a na zadnja sam se navikao. Svakako moj izbor u toj klasi, pa cak i sa ruznim farovima 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Mnogo je mocan X6, ali Cayenne je prakticniji auto zbog samog oblika karoserije.Floyd napisao:A ovaj?Laki021 napisao:Kao all-rounder mozda i najbolji auto na svetu.
http://www.autoscout24.ch/de/d/bmw-x6-s ... id=2817051

Kao da je praktičnost bitna u autu od 100k evra
X6 nije auto za onog ko traži poentu u njemu...

- stefank
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Kako kome, meni je itekako bitna kod SUV-a, jer trpam sve i svasta u njega, a pritom i samo njime putujemo i uvijek fali prostora. 
Evo i zasto je bitna.

Evo i zasto je bitna.

Pričam za X6... "praktični" SUV-ovi su uglavnom jeftiniji.
- stefank
Netacno, lako i Audija i Mercedesa nabijes na 100k, jeftiniji je jedino klot (a opet nije jeftin auto cak ni klot).
A poenta SUV-a je da bude praktican i svestran, u suprotnom su limuzine bolji izbor, sto se same voznje i udobnosti tice, tako da... X6 je neki kompromis, nije bas totalno nepraktican, ali uz jednu autinu kao to je Cayenne, nisam siguran sta bih odabrao na kraju.

Ma nije nepraktican, zasto bi neko visi.od 170cm seo pozadi, zasto bi neko putovao porodicno njime bez krovnog gepeka i zasto bi bio udoban... 
Because race car!
Sent from my Sony

Because race car!

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- stefank
Dobro nije bas tako los, sjedio sam cesto i pozadi (imam 186) jer je dobar drug imao X6 35d, a njegov je pritom imao i 4 sjedista sto je posebno za
iako je lijepo za vidjeti. Ali definitivno je gori s ponudom prostora od ostalih, osjetno, da putujem duze pozadi sigurno bi mi smetalo, kao i manji gepek jer i ovaj od 765 L pretrpam a ne njegov od 580.
Pritom i ona linija krova ne ide u prilog gepeku jer se kod drugih moze solidno stvari natrpati do krova, kod njega slabo.

X6 je skuplji u startu... pusti pakovanje sad 
Nije mi namera da branim X6 već samo kažem da je besmisleno tražiti poentu u takvom autu. Meni su svi SUV-ovi besmisleni. Za te pare bih radije vozio C63 ili M3

Nije mi namera da branim X6 već samo kažem da je besmisleno tražiti poentu u takvom autu. Meni su svi SUV-ovi besmisleni. Za te pare bih radije vozio C63 ili M3

- stefank
Ne pustam pakovanje jer ti upravo pokazah da se ni napakovan opremom nikako ne stedi u eksploataciji, a i svi poznanici ga slicno "terorisu" a imaju ozbiljno opremljene SUV-ove. Nikako nisu besmisleni, a bas u tome sto trebaju da budu svestrani i lezi njihov smisao. Jednostavno, zna se zasto se uzima SUV a ne limuzina. Karavan je ruzan, pa se SUV nekako nametne kao izbor kome treba praktican luksuzan auto. 

To da je SUV lepši je neko opšte prihvaćeno mišljenje na Balkanu. Meni je recimo i SUV ružan kao i karavan... dobro, SUV možda malo manje 
Mada su npr. CLS SB i A6 allroad lepši od bilo kog SUV-a.

Mada su npr. CLS SB i A6 allroad lepši od bilo kog SUV-a.