Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Re: Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
Jeste, pa posle bude "bahati tatnin sin u dzipu".......
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Taj Touareg je bas mrtav konj, davno sam ga probao jer smo trebali da ga uzmemo, kad stisnes gas osim sto bruji kao kakav kamion, s kazaljkom se nista ne desava.
Od nule tu i tamo ima nekog osjecaja, medjuubrzanja subjektivno jos gora nego sto jesu. 

Znaci dobar izbor za pocetnika? 

A sta sa onima koji nemmaju nameru da kupuju detetu poseban auto,vec mu daju da vozi porodicni?Onda treba cela porodica da se vozi u nekj zveri od 50ks?
Uvek bude kolateralne stete, po meni je ovo ok. Mozda sa su malo povecali,par ks ali uvek bi bilo nezadovoljnih
Jednostavno,mnogo su ljudi preuvelicali da prekrsaje prave mladi u "besnim" kolima(u Srbiji pod besan auto izgleda spada sve sto ima vise od 1005s i sto kosta vise od 3k evra).
Prave mladi prekrsaje i gluposti,ali prave i stariji,pa koliko se dnevno napise kazni za voznju pod dejstvom alkohola osobama do 21 godine,a koliko osobama preko 21? Nego se sve odmah publikuje,kada neko mlad u vec pomenutom "besnom" autu napravi neku glupost,zagarantovano mu je prvenstvo na naslovnici nekih ;eminentnih" dnevnih novina.Dok se ostali prekrsaji maltene smatraju zdravo za gotovo.I to je sva istine,a ljudi mogu da veruju u sta hoce,sto se mene tice i u Deda Mraza.
Prave mladi prekrsaje i gluposti,ali prave i stariji,pa koliko se dnevno napise kazni za voznju pod dejstvom alkohola osobama do 21 godine,a koliko osobama preko 21? Nego se sve odmah publikuje,kada neko mlad u vec pomenutom "besnom" autu napravi neku glupost,zagarantovano mu je prvenstvo na naslovnici nekih ;eminentnih" dnevnih novina.Dok se ostali prekrsaji maltene smatraju zdravo za gotovo.I to je sva istine,a ljudi mogu da veruju u sta hoce,sto se mene tice i u Deda Mraza.
Ne bih se slozio,iskustvo je bitan aspekt u voznji i slazem se da treba ograniciti snagu za nove vozace. Ovo resnje vec postoji u mnogim drzavama
Pa da,ali onaj ko od 19 vozi brz auto,ima daleko vece iskustvo od onog koji u 40-oj prvi put sedne u nesto jace od 70ks.
Opste je poznato da drzava Srbija usvaja samo najgluplje zakone iz EU.
Opste je poznato da drzava Srbija usvaja samo najgluplje zakone iz EU.
A zar nije logicnije ici postepeno ?
Naravno.Ali zasto kretati od 50ks?
Imas manje od 21 godinu?
Bilo koja konjaza da bude, je limit koji nekome ne odgovara, pa samim tim deluje pogresno
Bilo koja konjaza da bude, je limit koji nekome ne odgovara, pa samim tim deluje pogresno
Kojih 50, ogranicenje je 74 po toni koliko sam ja skapiraoWolfy napisao:Naravno.Ali zasto kretati od 50ks?
Da, dakle auto od 90ks, recimo 307 2.0 hdi je za.nekoga od 17-21 godinu. Sta ce nekome sa tako malim iskustvom i punim mudima testosterona, jaci auto? Pa ja sam imao do 22. godine 124 sa 1800kg i 90ks i bilo mi je ful.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Da... ali kojom logikom moze da se vozi 307 hdi, a ne moze 307 1.4 benzinac!?
A hdi je sigurno "brzi" od ovog benzinca...

A hdi je sigurno "brzi" od ovog benzinca...
Kako je tako lagana 307ica, ako se dobro secam, Fabija I je bila 1200kg teska