verujem da ce se to odnositi na one sto poloze sledece godine..
nije ni bitno zakon je svejedno debilan, a brat ce voziti i A3 i moj A5 i bilo sta drugo, sve i da uvedu ovaj glupi zakon to ce se resavati sa jednom crvenom
Milos napisao:Tacno svako tumaci zakon kako njemu odgovara.Wolfy ti bi se sigurno bunio da je zakon recimo do 23. godine,a Adrei sigurno kuka zbog burazera i A3.
Ali taj A3 nece brzo da ide ako je na 19
A zakon nece nista promeniti.
Ja sam veciti disident.
P.S. nemoj da im dajes ideje! Pu -pu 21 je i vise nego dovoljno ogranicenje
Sad bas gledam za Fokusa jer imam podatke pri sebi. Fabrika kaze 1249 minimum curb weight (sa vozacem od 75 kila, svim tecnostima i gorivom na 90%). Nekim cudom isto pise i u saobracajnoj, mada to varira od opreme. Dakle, auto ima 80 konja po toni i ne upada u dozvoljene.
Fokus 1.6 Tdci sa druge strane ima 66 konja po toni i upada, a sporiji je 0.7 sekundi do 100 i 5km manju maks brzinu od benzinca. Makes no sense.
ADrei napisao:verujem da ce se to odnositi na one sto poloze sledece godine..
nije ni bitno zakon je svejedno debilan, a brat ce voziti i A3 i moj A5 i bilo sta drugo, sve i da uvedu ovaj glupi zakon to ce se resavati sa jednom crvenom
ADrei napisao:verujem da ce se to odnositi na one sto poloze sledece godine..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kukas na sistem, a i sam si deo problema.
zasto sam ja deo problema?
ja nikad pijan nisam seo u auto.