Xepoj87 napisao:Mnogi se i drogiraju, pa ne znaci da je to dobra stvar.
Analogija ti je do mojega.
Sto se vise ogranice mladi, kada su u pitanju tako opasne stvari, to bolje.
A kada sazrite, skapiracete i vi to.

Ko mu je oteo nalog?

Xepoj87 napisao:Mnogi se i drogiraju, pa ne znaci da je to dobra stvar.
Analogija ti je do mojega.
Sto se vise ogranice mladi, kada su u pitanju tako opasne stvari, to bolje.
A kada sazrite, skapiracete i vi to.
A jel i tamo radi crvena ili?ADrei napisao:naveo sam vec.. nemacka, svajcarska, francuska, austrija.. nigde nisu uveli takvu glupost, a da tamo je bezbednost u saobracaju katastrofa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Znaci kada si ziveo u DE i neki zakon ti se ne svidja, tj. ''glup'' je po tvom kriterijumu ti podmazes novcanicom polizei?ADrei napisao:nema potrebe za tim jer tamo ne postoje glupi zakoni
Dusan napisao: Znaci kada si ziveo u DE i neki zakon ti se ne svidja, tj. ''glup'' je po tvom kriterijumu ti podmazes novcanicom polizei?
ja se takvim stvarima ne bi hvalio, vec bi me bilo sramota.Vladapetr napisao:
I dalje se vrtimo u krug, čitate samo ono što vam odgovara. I ja sam naučio sa 15 da vozim ali na livadi u planini. Prvi auto mi je bio stojadin i naravno da sam sa 18 imao najbolji refleks i procenu, pa sam ga terao koliko je igde mogao. Naravno da sam vozio pijan, naravno da sam kontrolisao auto u svakoj krivini... i naravno da sam overio banderu par meseci kasnije
Da sam imao išta brže u svojim rukama, gotovo sigurno ne bih bio medju živima. I zato treba ovakav zakon, ne zbog normalnih nego zbog nas paljevina...
Poslato telepatski
A ako donesu glup zakon, da li bi podmazao onda?ADrei napisao:napisao sam ti da nemam razloga da nudim mito jer ne postoji glup zakon