Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Филиповић
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС

Re: Sport

Post od Филиповић »

Друже, мани се подјебавања кад сам ја у питању. Нисмо на истој таласној дужини, разликујемо се у свему па и у начину комуникације.

Разлика између нас је у томе што ја теби дозвољавам да будеш свој, не замерам ти због тога, нити покушавам да те "оладим", док си ти некако увек ту, око мојих ногу, моташ се и правиш зврчке, па прети озбиљна опасност да некако страдаш... ;)

Жалосна је чињеница да смо ми, загриженици за своје клубове, постали таоци њихових наопаких политика, крађа, флертовања са хулиганима, крађа и намештања...са њима смо и када су у блату, као да су нам деца...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Jbg, ako si i dalje bas toliki "zagrizenik" u tim godinama sa tim iskustvom i pregledom istorije "sporta" bar u poslednje vreme - onda razmisljas kao dete i definitivno nismo ni na pribliznim frekvencijama.

A sto se tice "stradanja" - ne volim pretnje - bas bi voleo da vidim da mi to kazes u lice, pa da proverimo da li ces ostati na nogama posle toga ;)
Poslednja izmena od Delija u 05 Dec 2014, 12:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Ne pricaj sa njim, nabodi ga, nabodi ga, nabodi gaaaaa :rofl:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Филиповић
Reactions:

Post od Филиповић »

Па јесам дете, свом оцу и мајци.

А Партизан искрено волим, то нам је породична традиција коју негујемо и љубоморно чувамо.

Утолико ме више боли када после толико деценија Звездине доминације, сада када смо доминантнији у сваком погледу, испада да не смемо да будемо бољи, него ће неко тамо да, у циљу народне среће, протежира Звезду...

Али, ајде да не ширимо тему, просто би то била расправа глувих.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Volim i ja Zvezdu, samo nisam ni blizu toliko popaljen poslednjih 20 godina.
U domacem prvenstvu gledam derbi i to je to. Uglavnom se pokajem - nekad zbog rezultata, ali najcesce zbog igre koja je kaNtastrofalna.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Količina popaljenosti u vezi omiljenog kluba je direktno srazmerna ličnom osećaju nesigurnosti i neostvarenosti. Kao hobi ili tradiciju pa mogu i da razumem, ali da odrastao čovek veruje u argumentaciju tipa "MI smo ovakvi, a ONI su skroz drugačiji" - sve bih to slao na detaljno posmatranje i analizu korena problema ;)

Poslato telepatski
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Филиповић
Reactions:

Post od Филиповић »

Слажем се са тобом, све док мене не подводиш под ово што си написао, јер ја уопште нисам у том фазону.

Сећам се и ја кад је Хајдук из Куле одмарао играче против Партизана, ниједан искрени спортсмен и правдољубив човек не може да гледа благонаклоно на такве ствари.

Зато и кажем, клубови нас доводе у ситуацију да из искрене љубави спаднемо на ваљање у блату...
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Nisam ovde mislio ni na koga konkretno. Sport, a pogotovo onaj klubski, je zabava i razonoda za široke narodne mase. Ko to ne shvata, u problemu je.

Npr klub A i klub B snime nekog dobrog mladog igrača i zagrizu da ga kupe. Ovi iz A ponude malo više para ili bolje podmažu njegovog menadžera, igrač potpiše za njih. Onda navijači kluba A pevaju pesme o njemu, car je i legenda. Ovi iz B ga vredjaju i pljuju... svi se pri tome pozivaju na tradiciju i renome kluba, a razlika je bukvalno u samo par soma eura koje je neko dao gde treba. Sprdnja :)

Meni više smeta što se sport sve više koristi kao orudje kojim se ljudi svadjaju i dele, bukvalno do ekstrema.

Poslato telepatski
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Comi napisao:
Delija napisao:Mani ih - jesu trenutno u qrcu, ali su 2010. bili na Final Four-u EL i tesno izgubili u polufinalu. U ovakvoj konkurenciji timova, sa tolikim parama koje imaju i ZNJ timovi - to je za svaki respect.

I steta je za srpsku kosarku sto sad kad je Zvezda postala relativno jaka - Partizan puca... :ccc:
Trebaju nam dva jaka evropska kluba...
Veliki respekt za to. To niko ne moze da im ospori, to je uspeh koji ce tesko ko ponoviti sa ovih prostora u narednih 10-20 godina, siguran sam.
Samo, ja ne pisem o tome, pisem o tome kako se oni busaju u grudi na osnovu prosle sezone i ono standardno 'cekajte prolece, videcete', a nisu ni izborili finale ABA lige/EL vec uzeli domacu teglu koja nema veze ni sa cim i nista ne donosi.

Meni licno kup Srbije ne da nije vazan, nego ni ne pratim to takmicenje...kao ni domace pevenstvo sem sto odgledam veciti derbi i to je to.
Ja kazem, eto im i kup i domaca tegla...neka se busaju u grudi sledece sezone kako su nas opet sjebali, a mi u finale ABA lige ili osvajanje iste i plasman u EL.
Videcemo njih za godinu dve bez ucesca u EL (ako se desi)...to ce biti raspad klub, vec posle prve sezone bez EL oni su u jajima.
Pa vi bre ko Arsenal FC, samo je bitno da se udje u Ligu Sampiona uz price o poslovanju, marketingu itd.... a trofeja nigde! :loool:
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Mi nas trofej imamo :)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Ko ste VI, a ko smi MI?
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Comi
Reactions:
Pridružio se: 11 Nov 2014, 09:49

Post od Comi »

aleksa napisao:
Comi napisao:
Delija napisao:Mani ih - jesu trenutno u qrcu, ali su 2010. bili na Final Four-u EL i tesno izgubili u polufinalu. U ovakvoj konkurenciji timova, sa tolikim parama koje imaju i ZNJ timovi - to je za svaki respect.

I steta je za srpsku kosarku sto sad kad je Zvezda postala relativno jaka - Partizan puca... :ccc:
Trebaju nam dva jaka evropska kluba...
Veliki respekt za to. To niko ne moze da im ospori, to je uspeh koji ce tesko ko ponoviti sa ovih prostora u narednih 10-20 godina, siguran sam.
Samo, ja ne pisem o tome, pisem o tome kako se oni busaju u grudi na osnovu prosle sezone i ono standardno 'cekajte prolece, videcete', a nisu ni izborili finale ABA lige/EL vec uzeli domacu teglu koja nema veze ni sa cim i nista ne donosi.

Meni licno kup Srbije ne da nije vazan, nego ni ne pratim to takmicenje...kao ni domace pevenstvo sem sto odgledam veciti derbi i to je to.
Ja kazem, eto im i kup i domaca tegla...neka se busaju u grudi sledece sezone kako su nas opet sjebali, a mi u finale ABA lige ili osvajanje iste i plasman u EL.
Videcemo njih za godinu dve bez ucesca u EL (ako se desi)...to ce biti raspad klub, vec posle prve sezone bez EL oni su u jajima.
Pa vi bre ko Arsenal FC, samo je bitno da se udje u Ligu Sampiona uz price o poslovanju, marketingu itd.... a trofeja nigde! :loool:
Yeah
Dobra sisa zlata vredi.
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Day Walker napisao:Mi nas trofej imamo :)
Pricam o kosarci, a tu nemate nista... i to bukvalno! :D
Comi
Reactions:
Pridružio se: 11 Nov 2014, 09:49

Post od Comi »

Dobro je, vidi se da gledas u rikverc.
Dobra sisa zlata vredi.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49