Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Re: Одг: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od pavle »

member napisao:Jeste primetili medijsko spinovanje protiv prezidentea Of Bajchetina u kuriru,blicu i ostalim medijima?
Meni nikad nece biti jasno da stvarno nismo imali bolji izbor za Predsednika drzave.
Pa ljudi nisu toliko voleli Tadica, da u tom trentku bi glasali za crnog djavola... Da je pobedio bilo ko drugi, ja se iskreno ne bih zacudio... Sto se tice Tome, on se po mom misljenju pokazao kao dobar predsednik, jer je jedini predsednik koji se drzao svojih ovlascenja... + sto je dao ostavku na mesto predsednika stranke....
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od McGruja »

Brate... On nikako nije moj predsednik
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

http://www.kurir.rs/vesti/politika/post ... ak-1629717

Malo me cudi ovakav tekst u kuriru ali dobro...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Oni sve vreme udaraju po Nikoliću. Sve to ide po Vučićevoj direktivi. Danas je bio lukav spin tekst kako je Informer prorežimsko glasilo,a oni su kao slobodni i kritikuju sve živo, a onda se kroz tekst vidi da samo Nikolića napadaju. Lukavo...stvaraju sebi pomalo prosotr da jednog dana pričaju kako su oni bili slobodni...
Pa ljudi nisu toliko voleli Tadica, da u tom trentku bi glasali za crnog djavola... Da je pobedio bilo ko drugi, ja se iskreno ne bih zacudio.
Na osnovu ovog što si rekao neko neupućen bi rekao da je omrznuti vlastodržac pao kao list na vetru, a Tadić je imao prednost posle prvog kruga, a u drugom krugu je bilo 49,8:47 procenata glasova.
Poslednja izmena od starac vujadin u 05 Dec 2014, 16:25, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Ne znam da li ima slobodnih :D

Edit: sve žene su glasale za Tadića :)
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Opet politicari. Manite se pominjanja imena, bice lock.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

pavle napisao:
member napisao:Jeste primetili medijsko spinovanje protiv prezidentea Of Bajchetina u kuriru,blicu i ostalim medijima?
Meni nikad nece biti jasno da stvarno nismo imali bolji izbor za Predsednika drzave.
Pa ljudi nisu toliko voleli Tadica, da u tom trentku bi glasali za crnog djavola... Da je pobedio bilo ko drugi, ja se iskreno ne bih zacudio... Sto se tice Tome, on se po mom misljenju pokazao kao dobar predsednik, jer je jedini predsednik koji se drzao svojih ovlascenja... + sto je dao ostavku na mesto predsednika stranke....
Decko u kom svetu ti zivis?
Mene je sramota da kazem ko je predsednik Srbije.
Covek koji nema diplomu,covek koji je bio u jednoj stranci koja je imala program kakav ima i danas i posle toliko godina, on je sve to podrzavao a gle sada
:grin:

Klinja si i ne mozes da shvatis neke stvari u politici.
Ko cini vladu od te iste nove stranke(koja ima program kao vecina stranaka evropski orijentisanih) , sve su ljudi sa privatnim fakultetima, nema strucnjaka iz svojih oblasti.
Svi koji vrede nisu usli u SNS iz drugih stranaka,nego slio se sav sljam nepismenih i bezobraznih koji su alavi.
Da li je to normalno?
Mislim da nije,toliko o tome.
Srbija se promeniti nece dok svako ne bude radio svoj posao,ljudi koji nemaju papir za taj posao mora prekvalifikacija.
Imamo jedan mesar je trgocac,direktor itd...pa zato nam je i predsednik takav.
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Post od profesorPROST »

pavle napisao:
Na cemu si ti?

TT
Never Say Never Again
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Rekao bih, na budzetu :D
starac vujadin napisao:Oni sve vreme udaraju po Nikoliću. Sve to ide po Vučićevoj direktivi. Danas je bio lukav spin tekst kako je Informer prorežimsko glasilo,a oni su kao slobodni i kritikuju sve živo, a onda se kroz tekst vidi da samo Nikolića napadaju. Lukavo...stvaraju sebi pomalo prosotr da jednog dana pričaju kako su oni bili slobodni...
Jadan Toma, najmanje se mesa u svoj posao i u politiku a prvi da na...
Poslednja izmena od Floyd u 05 Dec 2014, 16:31, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Ne znam da li ima slobodnih :D
Ima, ali to sve spada u medijsku gerilu bez obzira na sistem vrednosti i ideoologiju koju podržavaju..."levo" ili "desno". Dobro je zatvorio glavne medije i tehnika vladavine mu je skoro savršena...ako nešto zna to zna. Verovatno njegov stari učitelj sada jede muda što ga je tome tako dobro naučio i još ga je ovaj prevazišao. Jedino ga prca skoro potpuni nedostatak rezultata i nesposobnost saradnika koji ga tera da previše raubuje medijske manilupacije, a to je ograničeni resurs.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

rade74 napisao: Mene je sramota da kazem ko je predsednik Srbije.
Covek koji nema diplomu
Kao sto smo vec ustanovili, nije problem nemati diplomu, problem je imati laznu.

Tapatalk post.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Post od pavle »

[quote="Floyd"]Rekao bih, na budzetu :D

Na maminom i tatinom budzetu, jer sam student:-)
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

A kako je konkretno neki drugi predsednik prekoračio ovlašćenja? Znači primer gde je i kako prekoračio?
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Floyd napisao:Rekao bih, na budzetu :D
starac vujadin napisao:Oni sve vreme udaraju po Nikoliću. Sve to ide po Vučićevoj direktivi. Danas je bio lukav spin tekst kako je Informer prorežimsko glasilo,a oni su kao slobodni i kritikuju sve živo, a onda se kroz tekst vidi da samo Nikolića napadaju. Lukavo...stvaraju sebi pomalo prosotr da jednog dana pričaju kako su oni bili slobodni...
Jadan Toma, najmanje se mesa u svoj posao i u politiku a prvi da na...
Ironično je da Nikolić i SPS trenutno trpe najveće medijsko šikaniranje tabloida, uz DS naravno koji polako prelazi u drugi plan, ali se podgreje s vremena na vreme. Nije to nimalo slučajno naravno. Crpe se preostale veće barice rejtinga i prebacuju na svoju stranu, osiguravaju se pozicije za budućnost.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Osigurava se pozicija pred izbore koji bi mogli mnogo ranije nego što ih očekujemo.
Odgovori