nidza napisao:Odlične ne preskupe stvari. Obično budu među jeftinijim u Nemačkoj u nekoj prodavnici sa jačim markama. Imam par stvarčica i neuništive su.
Znaš li kako se odnosom cena/kvalitet kotira Jack Wolfskin? To je valjda DE firma?
Stvari su im odlicne. Do pre dve godine imao sam samo Columbia a onda sam otkrio J.W.
Materijali su im tanji a istih ako ne i boljih odlika nego Columbia.
To je normalno, outdoor garderoba.
Patike im bas nisu nesto (moje misljenje) i uvek bih se pre odlucio za Keen ili Salomon.
I ako mi je delovao bzvz na prvi pogled, J.W. je najbolji i najiskoristeniji ranac koji sam ikada imao.
Zu kod tih materijala je i pitanje generacije. Sve su bolji i bolji, a tanji. Columbia verovatno ima iste materijale kao i JW u aktuelnim modelima. Razlike bi trebale da su minimalne i verovatno se sustižu i prestižu svake sezone.
Columbia je pocela kao recimo low cost firma za outdoors. Kako su se razvijali tako I cifre idu gore.
S obzirom da mi je garderoba samo ovog tipa odgovorno tvrdim da je JW bolji sto mozes I licno da se uveris za koji dan ako zelis...
Bacio sam dva para potpuno novih Columbia patika jer im se djon iskrivio posle par dana upotrebe. U prvom paru nisam mogao da zavrsim turu po gradu vec sam usao u radnju da kupim nove a ove odmah da bacim.
Isti slucaj je I sa gospodjinim Kolumbija patikama.
Jeste kvalitetnije, provereno.
Oni mekani duksevi iz Columbie se brzo ucebaju, imaju dosta sintetike u sebi, dok je JW druga prica, dosta bolji kvalitet.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
zuzazu napisao:Columbia je pocela kao recimo low cost firma za outdoors. Kako su se razvijali tako I cifre idu gore.
S obzirom da mi je garderoba samo ovog tipa odgovorno tvrdim da je JW bolji sto mozes I licno da se uveris za koji dan ako zelis...
Bacio sam dva para potpuno novih Columbia patika jer im se djon iskrivio posle par dana upotrebe. U prvom paru nisam mogao da zavrsim turu po gradu vec sam usao u radnju da kupim nove a ove odmah da bacim.
Isti slucaj je I sa gospodjinim Kolumbija patikama.
Ja sam ih samo probao, posto jedan moj drugar samo njih nosi, sem kada nosi odelo
Koristi ih od trcanja do lagane setnje...
Nosio sam ih ceo dan i prosto sam se odusevio...
ps Samo se meni vizualno ne svidjaju, tako da ih ne bih kupio
Ali za udobnost skidam kapu
Uzeo sam ove patike za fizicki aktivnosti koje slede, a to je teretana i mnogo trcanja i trake Ako bude bilo pristojno vreme malo cu i do Kosutnjaka vikendom ... samo da ne bude minusa, kise, vetra ili snega