Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Partizan-muški rod
Zvezda-ženski rod
Da li bi čestitka bila bolje primljena da sam napisao "komšinici" sa m..ima?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Piros napisao:Koliko znam uvek vam cestitam na pobedi, sto se za tebe ne moze reci
Nemoj da grešiš dušu, toliko pristojnosti imam da cenim vaše uspehe, pre svega one u EL, možda sam preskočio čestitke za domaće titule jer su prešle u rutinu, nije više bilo zanimljivo
, zapalo mi za oko da si preskocio par puta, a znam te dugo i znam da si korektan navijac.
Ove godine i nisi imao sta da nam cestitas za nase evropske nastupe
Dajte ljudi, nemojmo se zavitlavati. Sta je ovde pa tako strasno? Jedini problem kod cigana je taj sto ne mogu da se pomire sa cinjenicom da im je ekipa suvi prosek (mozda ni to) i sto i dalje u ocima vide '91.
Količina agresije je strahovita...da ne zaboravimo i da je uprava Radničkog KG uvela navijače u svlačionicu da prevaspitaju njihove rođene igrače jer neće da igraju za džabe?!