Govorim u putu, gde te kolotrazi od kamiona šibaju levo desno. Kod Čelareva, malo pre ciglane, bukvalno ti pomeraju auto mimo tvoje volje. Tu je zimi cirkus
I opet mladi-ludi, kasni noćni sati, alkohol verovatno... Znate kad će moje dete da dobije auto za noćni izlazak? Nikada! Pa nek me mrzi koliko hoće. Kad odraste shvatiće.
I to od malih nogu! Moja cera sa tri godine zna kako se prelazi ulica naravno uvek je na pesackom sa zenom ili sa mnom ali i uvek je i testiramo tipa "koji ciko nam kaze kada mozemo da predjemo ulicu crveni ili zeleni" i kako se gleda u koju stranu prvo kada se ulica prelazi. I tako dok mi deci objasnjavamo dete vidi primer de deda unuka za ruku uhvatio pa na crveno prelaze i onda me dete pita a zasto "oni" prelaze kada je crveno a ja opletem po dedi da ako njemu nije do zivota ne treba druge pogotovo mladje da uci pogresnim stvarima nasta je deda samo pognuo glavu, valjda je shvatio koju gresku pravi. Jednom recju saobracajna kultura nam je na niskom nivou kako kod starijih koji treba primer mladjima da daju tako i mladima koji mahom nemaju ni kucno vaspitanje.
Nije bilo mraza ali je bila kisa i morko, sto je samim tim i klizavo. Ali kao sto se vidi iz tvojih linkovi pojedine ni to ne sprecava da voze kao nenormalni. Sva ova sletanja su sigurno posledica neprilagodjene brzine uslovima puta.