Imam jedan problem sa diznom na prvom cilindru. Vise bih rekao da je kvar do kontakta nego do dizne. Auto radi najnormalnije i posle nekog vremena pocinje da secka u voznji i upali mi se greska motora, na dijagnosticii pokazuje da nema napona na prvoj dizni. Kada skinem poklopac filtera i bukvalno samo malo pipnem dzek od dizne on proradi tj reaguje na mrdanje dzeka.
Ne znam koliko se moze uociti zvuk na ovom snimku kada radi na 3 cilindra a kada na 4
http://youtu.be/nwNhVsUOupo?list=UUiMRh ... 3_MK50NKpw
Problem resim kontakt sprejom skinem dzek isprskam ga kontakt sprejom kao i kontakte na dizni, vratim dzek i auto radi kao sat medjutim to traje samo dok traje dejstvo kontakt sreja moram bar dva puta mesecno da prskam dzek od dizne sto i nije neko trajno resenje. Verovatno da su kontakti u dzeku osidirali od poplave ali ih je nemoguce fizicki ocistiti. Imate li neko resenje ili predlog kod koga oterati auto da pogleda?
Caletu se juce upalilo (406 2.0hdi) u voznji STOP i onaj uzvicnik za rucnu. Kaze zapisti par puta, upali ta dva i ugasi ih, posle 300-400 metara opet tako.
U servisnoj knjizici pise da je uzvicnik za nivo ulja i rucnu kocnicu. Kocnice rade dobro, kaze cale da ima ulja i preko noci nigde u garazi nije iscurelo.
Ali kaze da se cuju nesto blizu vetrobrana (on misli elektroventili) kad podigne haubu i ugasi auto.
Imam ovakav radio aparat. to je VW radio. Prilikom menjanja akumulatora od tada stalno je na displeju ispisano SAFE i ne reaguje na tastere . Imam zapisan kod medjutim ne znam kako da ga ukucam. . Imate li ideju?