Vožnja pod dejstvom alkohola i narkotika
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Re: Vožnja pod dejstvom alkohola i narkotika
Ma znam to, nego sam napisao kako Blic i ostali uvek krenu da pumpaju pricu...
Neko je gore napisao da stoji lik na ulazu u zgradu, elitni deo grada i tako to...
Neko je gore napisao da stoji lik na ulazu u zgradu, elitni deo grada i tako to...
Pise u blicu koja je ulica, daleko je to od centra.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Saobraćajna policija je u noći između petka i subote napravila najveću akciju u Srbiji protiv pijanih vozača.
U akciji je učestvovalo 809 policajaca, a kažnjena su ukupno 573 pijana vozača, od kojih su sedmorica imala više od dva promila alkohola u krvi.
U MUP-u ističu da je kontrola bila usmerena i na vozačke dozvole.
Trojica vozača kažnjena su zbog vožnje u kategoriji koju nisu položili, njih 29 zbog vožnje bez dozvole, a 12 zbog vožnje iako im je dozvola oduzeta.

U akciji je učestvovalo 809 policajaca, a kažnjena su ukupno 573 pijana vozača, od kojih su sedmorica imala više od dva promila alkohola u krvi.
U MUP-u ističu da je kontrola bila usmerena i na vozačke dozvole.
Trojica vozača kažnjena su zbog vožnje u kategoriji koju nisu položili, njih 29 zbog vožnje bez dozvole, a 12 zbog vožnje iako im je dozvola oduzeta.

Dto jednog nacina da smanje broj mrtvih
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Neverovatno koliko se ljudi zajebavaju i olako sedaju za volan, a znaju da krše zakon. Kad se to promeni tj. kad rizik da ga uhvate i plati kaznu bude prevelik da bi se zajebavao, neće ni pokušati.
Posetite www.garaza.rs !
- H4wkeye
Inace, sinoc su uradili ono sto je Paja odavno pricao da treba raditi, prekrsajne sudije su bile angazovane zajedno sa policajcima, tako da su pojedini kaznjeni vrlo brzo.Uprava saobraćajne policije noćas je u Beogradu ponovo sprovela akciju pojačane kontrole saobraćaja i otkrila 191 vozača koji je upravljao autom pod dejstvom alkohola, od čega je njih 14 odvedeno u policijsku stanicu na trežnjenje, jer su imali više od 1,2 promila alkohola u krvi.
Tokom kontrole ukupno je otkriveno 311 saobraćajnih prekršaja, 95 vozača je imalo više od 0,51 promila alkohola u krvi, a 82 od 0,3 do 0,5 promila, 11 vozača je zatečno u vožnji bez vozačke dozvole, dok je za 13 utvrđeno da im je istekla važnost registracione nalepnice, saopštio je MUP.
Po okončanju akcije, načelnik Uprave saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova Vladimir Rebić ukazao je da je, kao i prethodnog vikenda, akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaja pored Beograda, sprovedena i na teritoriji cele Srbije.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ako ako, samo neka rade. Evo kako je to sinoc izgledalo u Bgu:

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Mene zaustavili kod Sajma.. Napravili enormnu guzvu i bas mene roknu u zutu na kontrolu.. Naravno 0 ali sam izgubio 20minzbog njihove medijske hajke. I pritom su me snimali i fotografisali 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Brzine idu u H-a !!!

Mene su sinoc zaustavili kod Heroja isto Alkotest.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa ako se sećam mislim da je Paja rekao drugačije, da je to dežuranje sudija i kratak postupak samo mazanje očiju, da je poenta da se i regularno suđenje brzo završiH4wkeye napisao:Inace, sinoc su uradili ono sto je Paja odavno pricao da treba raditi, prekrsajne sudije su bile angazovane zajedno sa policajcima, tako da su pojedini kaznjeni vrlo brzo.Uprava saobraćajne policije noćas je u Beogradu ponovo sprovela akciju pojačane kontrole saobraćaja i otkrila 191 vozača koji je upravljao autom pod dejstvom alkohola, od čega je njih 14 odvedeno u policijsku stanicu na trežnjenje, jer su imali više od 1,2 promila alkohola u krvi.
Tokom kontrole ukupno je otkriveno 311 saobraćajnih prekršaja, 95 vozača je imalo više od 0,51 promila alkohola u krvi, a 82 od 0,3 do 0,5 promila, 11 vozača je zatečno u vožnji bez vozačke dozvole, dok je za 13 utvrđeno da im je istekla važnost registracione nalepnice, saopštio je MUP.
Po okončanju akcije, načelnik Uprave saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova Vladimir Rebić ukazao je da je, kao i prethodnog vikenda, akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaja pored Beograda, sprovedena i na teritoriji cele Srbije.

Inače, oko 50% alkoholisanih je bilo u lakoj zoni 0,3-0,5 što nije ništa strašno, ja bih vratio na staro

- H4wkeye
Ce da izadjes na televizor.Day Walker napisao:Mene zaustavili kod Sajma.. Napravili enormnu guzvu i bas mene roknu u zutu na kontrolu.. Naravno 0 ali sam izgubio 20minzbog njihove medijske hajke. I pritom su me snimali i fotografisali

@Grujic, ne za to. Paja je spomenuo da bi trebalo u ovakvim akcijama voditi i sudije za prekrsaje sa sobom, zbog lakseg procesuiranja. Odma na licu mesta moze da se uradi koliko ja znam.
- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/517325 ... a-alkohola
ako je dobro izmerena količina alkohola u krvi , ovaj je svetski rekorder
ako je dobro izmerena količina alkohola u krvi , ovaj je svetski rekorder

Pobrkao si nešto. Ja jesam za rigoroznu kontrolu alkohola, ali nisam za preki sud.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Al što bi sudije vodili sa sobom to mi nema logike