Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Re: Zanimljivi oglasi

Post od TheWickerMan »

stefank napisao:crkavala mu je u prosjeku na svakih 4 dana (dizel)
:dobarvic: smešno je , keve mi,evo ne mogu da dođem sebi od smejanja, to Italijani naštelovali tako da se kvari svaka 4 dana, samo da bi zajebavali ljude. Ništa gluplje nisam pročitao odavno.
Kuzmanovic napisao:Svi biste bili nenormalni, jedino bi Wicker, kao najza*ebaniji Alfista, imao sansu da dobije normalnu (prolaznu) ocenu. :mrgreen:
Pao bi diplomski odmah, najgori sam od sve dece :kezo:
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI

Post od stefank »

Sprdam se za 4 dana naravno, pravila mu je probleme bas gomilu puta a kupio je novu kad je izasla i iskesirao poprilicno. Prodao je prvom prilikom, cim prije je uspio, uz velike gubitke.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

To mi zvuči neverovatno.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:

Post od TheWickerMan »

Naravno da je neverovatno, nego preuveličavanja su uvek prisutna kad treba nešto da se ponizi. Eto, ta italijanska kofa je to doživela.
Jeli Veljo, na koliko se tebi kvarila 156, na 3 dana prosečno?

Meni se matora gomila lima stara 23 godine koja je stajala poslednje 4 godine ne kvari a vozi se svaki dan ,a kamoli nov auto svakih par dana.
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:
Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI

Post od stefank »

Par puta ponovih i nidje nisi procitao, da se meni 159-ka zapravo svidja i da bih rizikovao da je kupim? :) Ali da sam cuo za gomilu problema i da je moji ne vole iz nekog njihovog iskustva, to svakako stoji i ne zmurim pred time. Nekima se zadesilo i da imaju gomilu problema sa Njemcima kod odredjenih primjeraka, ne zmurim ni na to, ali to mnogo redje cujam, iako se u drasticno vecem broju voze kod nas.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:

Post od TheWickerMan »

Pošto se družim sa gomilom vlasnika Alfa Romeo automobila, ne znam nijednog koji ima takve probleme osim onih koji su "prepametni" pa sami održavaju automobile. A npr mnogo manje znam ljudi koji voze nemce/francuze/japance pa znam za gomile problema sa njima. Ovde na forumu ima ljudi koji su imali problema sa svojim automobilima pa ćute, j.b.g , ne mora da se zna.
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:

Post od stefank »

Ja ne bih cutao ni da vozim Alfu ni Bentleya, ako mi auto nije pouzdan nije pa nije, jbg.

Medjutim, sa Njemcima stvarno nismo imali nijedan problem. Na Audiju je za sve ove godine crkla jedino klapna usisa koja je riknjavala svima na 3.0 motorima, a ona je svakako softverski ugasena (zatvorena, kako se vec pravilno kaze) chipovanjem, znaci trosak od 0 eura jer bih svakako stavio chip. Prije chipa je imao tuning box.

Na Golfu sam sa'ranio kvacilo i zamajac nakon 8 godina (mogli su jos da guraju ali su davali znakove potrosenosti, pogotovo kvacilo, zamajac i ne toliko), a auto je chipovan a ranije je imao tuning box i ne zelis da znas koliko ga drndam i ne pazim, jer se uglavnom vozi po gradu kilometar-2 pun gas pa ugasi i sve tako.

S druge strane, na recimo Juke-u dCi isto tako pisao sam, riknulo kvacilo na 12 000 km (ne fali nula), znao menjac da zakrci izmedju 3. i 4, crkao lezaj tocka pri nabadanju prve jace rupe (ok, to nije kvar sam od sebe ali sam nabo zilion takvih rupa Njemcima pa nista) itd...

Eto, to su svi "problemi" s mojim kolima u zadnjih 10 godina (imao sam jos kola u medjuvremenu bez ijednog kvara, npr. Smarta), a ne da ih ne stedim nego bi se krstio da vidis kako ih vozim.

Eh da pas mi je pokvario el. otvaranje gepeka na Q7 kad je istrcao naglo prije nego su se vrata otvorila do kraja, ako se i to racuna u kvar. :pardon:
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

TheWickerMan napisao:Jeli Veljo, na koliko se tebi kvarila 156, na 3 dana prosečno?
Nisam imao nijedan ,,pravi kvar'', ono da me ostavi na putu, ali gomila iritirajucih gluposti na nedeljnom nivou mi je izvuklo dosta novca. Ovako na brzinu bih se setio: dugme spoljne brave, balast fabričkog ksenona, prskalice istog, prekid žice neke sonde za klimu, onaj teleskopski podizač haube, vrata prtljažnika prekinula kabl štopaljki itd. I to je sve riknjavalo kod mene, tj radilo je kad sam je uzeo.
Al' opet, išla je mamu joj njenu... :P
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:

Post od TheWickerMan »

@ stefank
Nevezano ta temu,ovo me zanima, pitao sam te u temi ali mi nisi odgovorio. Potrošnja ulja na Q7 3.0 TDI,kolika ? Nemoj samo da kažeš da je nema :)
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:

Post od stefank »

Pojma nemam, funkcionisem po principu vidim lampicu-idem u servis i ne razmisljam. :) Upalila mi se par puta na svakom autu lampica za nivo ulja kad se blizi mali servis, ne znam ni koliko dcl ni na koliko km, ne pratim to. Jedan jedini put sam nasuo sam i to na 1.9 TDI kad sam bio na putu, opet ne znam koliko, onoliko koliko mi je bilo ostalo u bocici od zadnjeg servisa. :D

Moje majstorije pod haubom se svode na dosipanje tecnosti za brisace, a nekad ni to sam ne uradim. Eh da i sijalice par puta, kad sam se drndao oko LED-ova.
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Jebiga crnogorac, gde če on da nešto radi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sorry ali morao sam :oops:
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:

Post od stefank »

:kezo:
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Kad se upali lampica od ulja često može biti prekasno. Nama Touran srče. Octavie nisu jer su se mahom vozile po gradu, ali otvoreno bi verovatno uzelo danak.

Tapatalk
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:

Post od stefank »

Zasto prekasno? Upalila mi se tek par puta na svim kolima sveukupno (s obzirom da nije pravilo, kontam da su mi tih par puta nesto manje ulja nasuli nego sto je max), nikad nisam imao problem...

I zar po gradu nije gore nego na otvorenom, zasto bi na otvorenom uzelo danak?
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Zanimljivi oglasi

Post od ADrei »

TheWickerMan napisao:@ stefank
Nevezano ta temu,ovo me zanima, pitao sam te u temi ali mi nisi odgovorio. Potrošnja ulja na Q7 3.0 TDI,kolika ? Nemoj samo da kažeš da je nema :)
ja prvi put cujem da 3.0TDi ima problem sa potrosnjom ulja..
moze da potrosi 1-1.5l na 15.000km ali to je normalno :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odgovori