Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Re: Sport

Post od DukeNS »

Problem je sto se sve preuvelicava x10. Mozes misliti, istrgao mu dres iz ruku. Pa ako neko ima pravo da to uradi, to su upravo ti koji prelaze kilometre da bodre ove kojima je samo bitna frizura i model kopacki koje nose...
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Iskreno ja sam onaj link stavio iz zezanja, ali moj stav je da navijaci nemaju prava da maltretiraju sportiste. Nisam zaboravio ni nasu bruku sa Lazarom i Scepovicem i za mene to nisu pravi navijaci. Ako ti se ne svidja kako igra tvoj tim, jednostavno ne moras ni da dodjes na stadion.
Druga stvar je sto navijaci nisu svesni "kvaliteta" igraca svoga tima i ocekuju od njih cuda, a generalno su to samo prosecni ili cak i ispod proseka igraci. A ako si dosao vec da ih podrzis nemas prava da ih maltretiras, dovoljno im je zvizdati ili bojkotovati. Kad bih ja mogao da biram tim nijedan sadasnji igrac Partizana ne bi bio na spisku, ali sam isto tako svestan da Ronaldo, Mesi, Fabregas, Ibrahimovic ..... isto tako ne bi ni pristali da igraju za Partizan, pa prema tome mogu da prihvatim realnost i gledam to sto imamo.
Korisnikov avatar
half man
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S

Post od half man »

Dule opet iskljucen,pre toga hteo da tuce sudiju ! Klosar obicni ,sramoti i blati sport .. :glavomuzid:
Comi
Reactions:
Pridružio se: 11 Nov 2014, 09:49

Post od Comi »

Samo nemojte biti naivni. Sve to 'covek' radi svesno.
Kakvi crni nagli izlivi besa, nekontrolisano ponasanje i slicno.
To je klasican pritisak na sudije koji je toliko puta urodio plodom.
Zna on odlicno sta i zasto radi.

Gledam ga pre 10ak dana kako dolazi do zapisnickog stola na derbiju i psuje sudiju onako u lice, ovaj mu pokazuje da ide do svoje klupe ili ce dobiti tehnicku...Epilog: dv ne da nije otisao do klupe nego je nastavio da psuje i vredja sudiju, a sudija samo otisao, udaljio se.

Zato nas brlog od lige i ne gledam, slobodno prepustam sve domace tegle, gledam ABA i EL.
Nastala fama kako je prs'o, a retko ko se seca da je to isto radio i dosta ranije...nece tradiciju da porusi.

Sramotno je sto je primer omladini ovako neki primitivikus, takvo ponasanje prolazi, dobija za to aplauze i to je to.
Dobra sisa zlata vredi.
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Comi napisao: Zato nas brlog od lige i ne gledam, slobodno prepustam sve domace tegle, gledam ABA i EL.
A u kojoj se ligi odigrao taj derbi? :)
Comi
Reactions:

Post od Comi »

Povrsno.
U ABA i postoji neka cvestina i karakter kod sudija....ponavljam-NEKA cvrstina.

Kad mu u ABA popustaju na nekim mecevima i orangutanstvo postaje plodonosno...kako li je tek u domacem brlogu?
Samo malo razmisli, jer ti je ovako odovor previse povrsan i truo...bez ikakve analize i stava. Tako je najlakse, priznajem.
Dobra sisa zlata vredi.
Korisnikov avatar
Филиповић
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС

Post od Филиповић »

Кад је све то тако као што причате о Вујошевићу, зашто онда Лалатовић не ниже успехе?!?
Нема кога није пичкарао, од публике, преко судија, до својих играча!
А где су му резултати???
Вас не жуља Дулетова агресија и неотесане реакције, већ његови резултати.
И то је чињеница.
Да је он тренер ранга Лалатовића, ви бисте молили Бога да што дуже остане у Партизану, као што ми Гробари молимо Бога да Лалатовић што дуже остане код вас, по могућству са Босанчићем и Мијаиловићем. :mrgreen:
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Vas, nas... mi, vi, oni. Odrasti ;)
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Филиповић
Reactions:

Post od Филиповић »

Добро кад си ти велики...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Ako intelektualac odobrava takvo Duletovo divljanje, sta onda ocekivati od "navijaca" koji jedva da imaju zavrsenu osnovnu skolu? :kuku:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Upravo tako.

Svako normalan na isti način komentariše Duletovo ponašanje, ali je uvek najlakše skrenuti priču na trofeje, kvalitet trenera, ljubav prema klubu itd... jer su to teme o kojima možeš danima pričati bez ikakve vajde, za razliku od vrlo jasne i svima očigledne slike ko je stoka i kako se stoka ponaša.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Comi
Reactions:

Post od Comi »

Pusti coveka, vidis da on zna sta nas zulja.
Zasto bi nas pobogu zuljalo onakvo ponasanje?
Vidis da je to nesto sasvim ok, cak i pozeljno.
Dobra sisa zlata vredi.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Slika
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Филиповић
Reactions:

Post od Филиповић »

Vladapetr napisao:Upravo tako.

Svako normalan na isti način komentariše Duletovo ponašanje, ali je uvek najlakše skrenuti priču na trofeje, kvalitet trenera, ljubav prema klubu itd... jer su to teme o kojima možeš danima pričati bez ikakve vajde, za razliku od vrlo jasne i svima očigledne slike ko je stoka i kako se stoka ponaša.
А где си ти "нормални" био кад је Касалица у Крагујевцу, на сред терена истукао супарничког играча, песницама?!?
А где си био када је Лалатовић пичкарао публику у Крушевцу као најгори уличар, двојица су морала да га држе да се не би разрачунао са неким(а) у публици?!?
Где си био тада???
Зато и кажем, тебе и вас остале цигане не жуља Дулетово неотесано и непристојно понашање, већ његови трофеји, успеси...
Негирање не помаже, јер ваши поступци говоре супротно.
Далеко од тога да одобравам било какво дивљање, агресију, неваспитање, ако погледаш пар постова изнад видећеш како сам описао Дулетово понашање.
Али, ајде онда да обухватимо све оне који силују јавност својим понашањем.
А код вас их има подоста...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Niko od nas to nije odobravao/branio kao sto ti sada radis za Duleta.

Odakle toliko besa i mrznje kod tebe? :ccc:
Odgovori